Jako, że poniewierał się u mnie ten zegar, zrobiło się kilka foci
windows 7 print screen
image sharing
image hosting free
screen capture software
photo upload
image hosting 12mb
screen shot on windows
images hosting
20mb image hosting
image upload no resize
image sharing sites
Odpowiedz do tematu
: Kornel's JAJECZNICA
:
Super zdjęcia
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
Ostatnio zmieniony przez zmisz 2014-07-24, 14:59, w całości zmieniany 1 raz
Jak zegarek super to i zdjęcia muszą być takie same.
Ostatnio zmieniony przez zmisz 2014-07-24, 14:59, w całości zmieniany 1 raz
:
Jak tak, to masz do kompletu, bo wczoraj skończyłem
FORZA Robert!
RK WRT
RK WRT
:
nick555, świetny komplet
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Marcin/kornel91
:
Piękne fotki, świetny zegar, doskonały pasek ... Gratuluje Kornel nabytku, a kumotrom Tomek i nick555 - wprawnej ręki
"Żyj pasją, a spełnisz marzenia"
:
...........z paskiem Przemka istny wypas
Bądź dla siebie latarnią, która oświetla twą drogę i nie poszukuj światła poza sobą
:
Gratuluje zsgarka!
"Mnogość zegarków nie zwiększy zasobu czasu." AP
:
A dodam ze swojej strony, że data produkcji zegarka to 04.2014
Ładnie się synchronizuje i oprócz nie trafiania idealnie sekundnika to zegarek bardzo fajny.
Ładnie się synchronizuje i oprócz nie trafiania idealnie sekundnika to zegarek bardzo fajny.
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Marcin/kornel91
:
Ale tylko do 30-ej sekundy , potem trafia
Lepiej nie , jest tyle fajnych, kwarcowych, chrono .. Tylko kłopot i zmartwienie ..
kornel91 napisał/a: |
nie trafiania idealnie sekundnika to zegarek bardzo fajny. |
Ale tylko do 30-ej sekundy , potem trafia
Słoniu napisał/a: |
Może kiedyś przekonam się do Eco |
Lepiej nie , jest tyle fajnych, kwarcowych, chrono .. Tylko kłopot i zmartwienie ..
:
A kłopotów mi ostatnio nie brakuje w przeciwieństwie do czasu na forum...
Tomek napisał/a: |
Lepiej nie , jest tyle fajnych, kwarcowych, chrono .. Tylko kłopot i zmartwienie .. |
A kłopotów mi ostatnio nie brakuje w przeciwieństwie do czasu na forum...
:
Ostatnio zmieniony przez robinp 2014-07-26, 13:01, w całości zmieniany 1 raz
Zegar, proszę ja was, zajobongo! Jak sobie kupię samolot, to do kompletu z tym zegarkiem!
Ostatnio zmieniony przez robinp 2014-07-26, 13:01, w całości zmieniany 1 raz
:
Kurcze oglądam ten zegarek i tak mi się wydaje, że dołożyli AR bo taka lekko niebieska obwódka przy polerowanym ringu. Nie jestem pewien i nie mogę nigdzie tego znaleźć.
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Marcin/kornel91
:
Odpowiedz do tematu
Bądź dla siebie latarnią, która oświetla twą drogę i nie poszukuj światła poza sobą