buczo85 napisał/a: |
Nareszczie, w końcu!!! Mogę dumnie chodzić z jednym z moich ulubionych radzieckich zegarków. Nie było łatwo i tanio, a zegarek wciąż pozostawia wiele do życzenia. Przycisk do chromowania, paskudny ring, koperta z paroma ryskami....Ale i tak nie zaburzy to mojej radości. Teraz mogę uczwicie powiedzieć mam swoje własne ruskie chrono ![]() |
Jimmi napisał/a: |
Czesc Tomirku! (-:
Fajnie,ze jestes.Rozluznisz sie troche po kizi ![]() Co do czarnulki,to szczerze gratuluje,bo fajowsko wyszla.No i hejt,tradycyjnie ![]() |
tomirek napisał/a: |
Tam i tak w zasadzie tylko na rusofilskim dziale siedze. Tutaj pewnie bedzie podobnie ![]() ![]() |
wahin napisał/a: | ||
Witaj Tomirek ![]() Się mi też na początku wydawało, że podobnie jak na kicikici skupię się na ruskich. Ale tutaj każdy się odzywa wszędzie i nie ma podziałów ![]() |
Kod: |
10) Kary: Za jednokrotne złamanie Regulaminu: stok wyzwisk od admina lub moderatora via PW. Za dwukrotne złamanie Regulaminu: kara 100 batów wykonana na Rynku Głównym w Krakowie. Za notoryczne, wielokrotne łamanie Regulaminu: nagana z wpisem do akt, zakaz wykonywania zawodu tokarza do lat trzech z zawieszeniem na dwa lata, nakaz wypicia oleju lnianego i wsadzenia sobie ośki w... |
svedos napisał/a: |
Widzisz jakie "restrykcyjne" forum, i nie daj boże jak się Blaz wnerwi to jeszcze łazankami częstuje ![]() ![]() |
To przestanmy juz spamowac bo jeszcze udlawi nas tymi lazankami ![]() |
wahin napisał/a: | ||
Ale tu jest nakaz spamowania, kto nie spamuje ten dopiero zbiera baty ![]() |
To przestanmy juz spamowac bo jeszcze udlawi nas tymi lazankami ![]() |