Witam!
chciałbym zaprosić Was do rzucenia okiem na moje zdjęcia niedawno zakupionego GSa. Fotki, jak widać nie są górnych lotów ale mniej więcej widać jak zegarek wygląda
Odpowiedz do tematu
: Grand Seiko SBGR061
:
............krótko: i nic więcej
Bądź dla siebie latarnią, która oświetla twą drogę i nie poszukuj światła poza sobą
:
Świetny klasyczny wygląd... tarcza faktycznie wpada w ekri czy to złudzenie?
Nieczynne z powodu że zamknięte
:
piękny
Co Cię nie zabije to Cię je#nie po kieszeni
:
Ładne fotki - pokazują smaczki zegarka.
A zegar po prostu genialny. GS klasa sama w sobie. Mocno zazdraszczam.
A zegar po prostu genialny. GS klasa sama w sobie. Mocno zazdraszczam.
:
I zasadniczo wszystkie inne zegarki (no może z wyjątkiem g-shocka) są teraz zbędne.
Zegarki * Rower * Radio
:
Bez G-Shocka tez by sie obylo
Bardzo ladny
Mzeg napisał/a: |
I zasadniczo wszystkie inne zegarki (no może z wyjątkiem g-shocka) są teraz zbędne. |
Bez G-Shocka tez by sie obylo
Bardzo ladny
:
Klasa
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
Rzecz gustu- bo np. dla mnie zarówno taki "elegant" jak i "plastik" do codziennego ubioru średnio pasują
To, co podoba mi się w GS'ach to ich wykonanie, detale, te wszystkie smaczki- ale (za) bardzo klasyczny design większości z nich- już niespecjalnie- chyba tylko Spring Drive Diver's 200m i GMT podobaja mi się jako całość, ale to sa modele o jednoznacznie sportowym charakterze
Ostatnio zmieniony przez Machu 2014-06-19, 14:29, w całości zmieniany 1 raz
Mzeg napisał/a: |
I zasadniczo wszystkie inne zegarki (no może z wyjątkiem g-shocka) są teraz zbędne. |
Rzecz gustu- bo np. dla mnie zarówno taki "elegant" jak i "plastik" do codziennego ubioru średnio pasują
To, co podoba mi się w GS'ach to ich wykonanie, detale, te wszystkie smaczki- ale (za) bardzo klasyczny design większości z nich- już niespecjalnie- chyba tylko Spring Drive Diver's 200m i GMT podobaja mi się jako całość, ale to sa modele o jednoznacznie sportowym charakterze
Ostatnio zmieniony przez Machu 2014-06-19, 14:29, w całości zmieniany 1 raz
:
Podobają mi się i fotki i zegarek
World Wide Watches
:
Rewelacyjny zegarek, ponadczasowy design, jeden z zegarków które chciał bym mieć Ta tarcze jest rzeczywiście taka ekri?!
:
Śliczności
Cały zegarek świetny ale kolor tarczy jest kapitalny!
Gratuluję
Cały zegarek świetny ale kolor tarczy jest kapitalny!
Gratuluję
:
dziękuję za opinie. tak-tarcza wpada w ercu
:
Piękno tkwi w prostocie tego zegarka
:
Odpowiedz do tematu
Świetny, klasyczny zegar! Wskazówki jak ostrza skalpela...