Kilka fotek na potrzeb przyszłej recenzji najnowszego chrono z kolekcji.
Odpowiedz do tematu
:
Bardzo fajnie się prezentuje. Dorzuć ze dwa zdjęcia tyłu tylko bez tej naklejki Żeby można było zobaczyć mechanizm bo widzę, że dekiel odkryty.
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
Lepiej nie
Dorzucę przy recenzji
kornel91 napisał/a: |
Żeby można było zobaczyć mechanizm bo widzę, że dekiel odkryty. |
Lepiej nie
Dorzucę przy recenzji
:
Słoniu, no właśnie chcę zobaczyć po co dali odkryty dekiel
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Marcin/kornel91
:
Bardzo fajna cytrynka, graty
Jedna rzecz w sumie mi nie pasuje - uszy wydają się zbyt masywne. W połączeniu z bransą pewnie byłoby OK, ale jakoś z tym paskiem jakby był zbyt delikatny. Może jakiś handmade grubszy?
Jedna rzecz w sumie mi nie pasuje - uszy wydają się zbyt masywne. W połączeniu z bransą pewnie byłoby OK, ale jakoś z tym paskiem jakby był zbyt delikatny. Może jakiś handmade grubszy?
:
................bardzo fajna Cytryna
Bądź dla siebie latarnią, która oświetla twą drogę i nie poszukuj światła poza sobą
:
Tak jak Chorwat, zbyt masywne uszy nie pasuja do tego paska i psują efekt ładnego zegarka.
:
Uszka są masywne ale mi się takie podobają Paseczek faktycznie za delikatny - chociaż dodaje odrobinę elegancji do sportowego chrono Niestety, jakość paska mocno taka se
:
Fotki fajne a zegarek...może nie odrywaj tej folii z dekla, jako nowka drożej się sprzeda
:
Słoniu, no jakość pasków w Certinach IMO średnia Zrób sobie jakiś fajny masywny pasek u chłopaków, tylko motylek wykorzystaj
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Marcin/kornel91
:
Odpowiedz do tematu
Panowie ale ja DS Podium nie zamierzam sprzedawać. Od początku wpadła mi w oko (w sumie wcześniej już starsza droższa wersja na valgranges), a zegar ma mega funfactor. Poza tym zawsze chciałem fajną pandę (tutaj też sporym atutem była przystępna cena). Podoba mi się na tyle, że chętnie kolejną certinkę czy tissota bym przytulił