Ostatnimi miesiącami straszliwy zastój zegarkowy mam. Ciągle jakieś nowe wydatki i nie pamiętam już, kiedy ostatnio kupiłem jakiegoś sikora. No ale w końcu przyszła kryska na matyska i zanabyłem sobie jedynego słusznego Citizena, czyli Najthołka w jedynie słusznej wersji Havana.
Niestety oryginalny pasek jest potwornie tandetny (chyba najbardziej tandetny pasek jaki w życiu widziałem) i wygląda jakby był zrobiony z brązowej ceraty z Baru Mlecznego pamiętającego PRL, więc czym prędzej go zdjąłem i założyłem rasową pilotkę, na której Najthołk od razu nabrał rumieńców
Tak się prezentuje i coś czuję, że zagości u mnie na dłuuuugie miesiące.
Odpowiedz do tematu
:
Tomir, i mnie się podoba ten zestaw
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
Ładne fotki kapitalnego zegarka
Havana to taki łocz, do którego się wraca bo sprzedany nie daje spokoju.
Też mam, już drugą i też wieszczę jej długi u mnie żywot
Havana to taki łocz, do którego się wraca bo sprzedany nie daje spokoju.
Też mam, już drugą i też wieszczę jej długi u mnie żywot
:
Teraz kajdana do niego muszę znaleźć, bo niestety wersji havana na bransolecie nigdzie nie wypatrzyłem
Ostatecznie sprowadzę sobie czarnego na kajdanie, przełożę do Havany a czarny do luda z jakimś paskiem pójdzie.
Ostatecznie sprowadzę sobie czarnego na kajdanie, przełożę do Havany a czarny do luda z jakimś paskiem pójdzie.
:
Świetny zegar i foty
Bądź dla siebie latarnią, która oświetla twą drogę i nie poszukuj światła poza sobą
:
ja jeszcze nie dojrzałem do tych jaszczombów ale najważniejsze, że Tobie sprawia frajdę
:
Bardzo fajne fotki, zachęcają do "mienia" tego zegarka
Pozdrawiam, Wojtek
... Taka jest moja koncepcja, Tak ja to widzę
Oni - wadliwi myśliwi, Ja jestem prawdziwy myśliwy ......
... Taka jest moja koncepcja, Tak ja to widzę
Oni - wadliwi myśliwi, Ja jestem prawdziwy myśliwy ......
:
Heja Tomir
Fajna Havana , też kiedyś kupię...
Fajna Havana , też kiedyś kupię...
Z punktu widzenia Drogi Mlecznej, wszyscy jesteśmy ze wsi.
:
Tak dokładnie zrobiłem z pierwszym
Do drugiego też dokupiłem bransę (akurat ktoś sprzedawał od czarnego właśnie), na lato jednak lepsza.
Ostatnio zmieniony przez Woytec 2014-05-06, 17:50, w całości zmieniany 1 raz
Tomir napisał/a: |
Ostatecznie sprowadzę sobie czarnego na kajdanie, przełożę do Havany a czarny do luda z jakimś paskiem pójdzie. |
Tak dokładnie zrobiłem z pierwszym
Do drugiego też dokupiłem bransę (akurat ktoś sprzedawał od czarnego właśnie), na lato jednak lepsza.
Ostatnio zmieniony przez Woytec 2014-05-06, 17:50, w całości zmieniany 1 raz
:
Super zdjęcia.
Że zegarek prześwietny, to wie każdy ale jestem coraz bliżej przyznania, że Havana to chyba najlepsza wersja kolorystyczna.
Że zegarek prześwietny, to wie każdy ale jestem coraz bliżej przyznania, że Havana to chyba najlepsza wersja kolorystyczna.
keep but care
:
Świetny, uwielbiam Nighthawki, ale mój typ Nightawka jest inny, ale muszę przyznać, że ten na tych zdjęciach dużo lepiej wygląda niż na zdjęciach w sklepie;)
:
Ostatnio zmieniony przez Woytec 2014-05-09, 10:01, w całości zmieniany 1 raz
To jeszcze dwie fotki mojego na zachętę
I luma
Sorki za pionowe kadry ale akurat takie się trafily
I luma
Sorki za pionowe kadry ale akurat takie się trafily
Ostatnio zmieniony przez Woytec 2014-05-09, 10:01, w całości zmieniany 1 raz
:
Ostatnio zmieniony przez Zinajda 2014-05-09, 12:32, w całości zmieniany 1 raz
A tak w ogóle, "Nighthawk" to ani jastrząb, ani sokół (nocny albo nie) tylko mało poetyczny lelek.
Ostatnio zmieniony przez Zinajda 2014-05-09, 12:32, w całości zmieniany 1 raz
Tak wyglądała Zina aka Zinajda.
:
Odpowiedz do tematu
No i narobiłeś, teraz posprzedają swoje citki, kto by tam nosił jakiegoś lelka (kozoduja czy nie) na ręce