Mój casual ostatnimi dniami. Słuszne rozmiary i piękne wskazówki. Zdjęcia bez lampy, stąd ziarno. Również kompresja dała im po tyłku. Zegar nieco siermiężny, więc foty również
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
Odpowiedz do tematu
: Poljot Russkij Aviator
Ostatnio zmieniony przez rafau 2014-04-16, 23:07, w całości zmieniany 1 raz
Ostatnio zmieniony przez rafau 2014-04-16, 23:07, w całości zmieniany 1 raz
:
Ładnie wyszedł na pierwszej fotce
Przy okazji też prośba jak w drugim wątku, większe wstawiaj
Przy okazji też prośba jak w drugim wątku, większe wstawiaj
:
Ostatnio zmieniony przez rafau 2014-04-17, 22:17, w całości zmieniany 1 raz
Będą większe skoro forum zmniejszy z automatu. Obfocę go jeszcze raz na porządnie jak mi lampa wróci z serwisu bo te foty po wrzuceniu na forum średnio mnie samego przekonują
Jeszcze dzisiaj w świetle słonecznym rozproszonym pewnym akcesorium... Foty większe niż poprzednio. Pilocik dostał nowy pas i jest moim zdaniem lepiej.
10.
11.
12.
Jeszcze dzisiaj w świetle słonecznym rozproszonym pewnym akcesorium... Foty większe niż poprzednio. Pilocik dostał nowy pas i jest moim zdaniem lepiej.
10.
11.
12.
Ostatnio zmieniony przez rafau 2014-04-17, 22:17, w całości zmieniany 1 raz
:
Ostatnio zmieniony przez Piort 2014-04-24, 21:16, w całości zmieniany 1 raz
Bardzo fajne foty i zegarek też niezły
Ostatnio zmieniony przez Piort 2014-04-24, 21:16, w całości zmieniany 1 raz
:
Jeszcze kilka, testy Sigmy macro Płytka głębia ostrości to świetna zabawa Rozmyło mi rękę pod koronką
13.
14.
15.
13.
14.
15.
:
Dobrych kilka lat temu zacząłem interesować się rosyjskimi i radzieckimi zegarkami - wtedy modele z serii Russkij Aviator pokazały się jako nowości. Były to genialne zegarki i w porównaniu do tego co Poljot/Volmax produkował później, tylko zyskiwały na atrakcyjności.
СДЕЛАНО В СССР – najlepsze zegarki na świecie !!!
:
Odpowiedz do tematu
Mój parę latek ma Jest na 21 kamieniach, co dzisiaj się chyba nie zdarza. Jeśli już gdzieś znajdę któregoś z serii poświęconej 3 pilotom to jest na 17 kamieniach, z inną limitką (przeważnie jest to 200 sztuk).
Swoją drogą, chętnie bym się czegoś więcej o nim dowiedział, ale nie mam skąd
Swoją drogą, chętnie bym się czegoś więcej o nim dowiedział, ale nie mam skąd