Witam
Kilka fotek Zenka.
Przepraszam za wszechobecne paprochy.
Odpowiedz do tematu
: Zeno Watch Basel Pilot
Prawdziwe zwycięstwo to zwycięstwo nad sobą.
:
Fajny zenek psze Pana
Nieczynne z powodu że zamknięte
:
Podoba mi się ten zegar ..
:
Dziękuję Panowie
Zaiste, ładny on, dobrze skomponowany, brak zbędnych ozdobników, dobre proporcje, dobry werk i dobrze (mimo rozmiaru) układa się na ręce.
Zaiste, ładny on, dobrze skomponowany, brak zbędnych ozdobników, dobre proporcje, dobry werk i dobrze (mimo rozmiaru) układa się na ręce.
:
Mnie też się podoba, oryginalnie wygląda pilot w "panerajowej: kopercie
:
Ciekawy zegar. Tylko przy tym pasku trochę za nowiutko wygląda Trza by go lekko sponiewierać
:
Wojtku i tu właśnie jest jeden ze smaczków, koperta rewelacyjnie wpisuje się w trend pilota i razem z prostą wyrazistą tarczą tworzy zgrabną nie przekombinowaną całość.
Tak tylko na zdjęciach wygląda (live jest mniej świecący), w rzeczywistości idealnie współgra z całością
Woytec napisał/a: |
Mnie też się podoba, oryginalnie wygląda pilot w "panerajowej: kopercie |
Wojtku i tu właśnie jest jeden ze smaczków, koperta rewelacyjnie wpisuje się w trend pilota i razem z prostą wyrazistą tarczą tworzy zgrabną nie przekombinowaną całość.
robinp napisał/a: |
Ciekawy zegar. Tylko przy tym pasku trochę za nowiutko wygląda Trza by go lekko sponiewierać |
Tak tylko na zdjęciach wygląda (live jest mniej świecący), w rzeczywistości idealnie współgra z całością
:
no ladny jest, szkoda, ze jednak caly polerowany...
jak sie nosi?
jak sie nosi?
beceen | ***** ***
:
Odpowiedz do tematu
Bardzo dobrze