Odpowiedz do tematu
:
Ok dzięki Wojtek, chodzi mi po głowie ten biały Seiko Stargate co go Tomek pokazł na nato
:
No mnie też ale chyba odpuszczę.
Jakby miał te 45-46 bez koronki to już bym kliknął przed obiadkiem
Jakby miał te 45-46 bez koronki to już bym kliknął przed obiadkiem
:
Zamawiał ktoś coś u nich ostatnio? Kolega z drugiego forum dostał od nich info, że już nie wysyłają do Polski ze względu na kwestie celne...
:
Ktoś i u nas coś pisał, że dostał info o wstrzymaniu wysyłek do Polski
Nie wiem, nie znam się, zarobiony jestem...
:
Kilka dni temu zamawiałem Seiko i dostałem już numer przesyłki. Ale ja brałem zwykłe Seiko chrono.
Przy wyższych modelach Seiko widnieje natomiast taka informacja:
"We do not ship the following Seiko models to EU listed countries. Grand Seiko, Astron, Velatura, Premier, Sportura, Ananta."
Przy wyższych modelach Seiko widnieje natomiast taka informacja:
"We do not ship the following Seiko models to EU listed countries. Grand Seiko, Astron, Velatura, Premier, Sportura, Ananta."
Pozdrawiam,
Bartek
Bartek
:
Już przy samej rejestracji nie można wybrać Polski, więc to coś innego...
:
Mail z wczoraj:
"Hi,
Your item has been shipped out via Swedish Post with tracking no. RE629104198SE
Usually, registered mail takes 1 - 2 weeks of delivery time.
You can track at http://www.track-trace.com/post, after 1 - 2 working days time.
Many Thanks,
Customer Support"
Mail z wczoraj:
"Hi,
Your item has been shipped out via Swedish Post with tracking no. RE629104198SE
Usually, registered mail takes 1 - 2 weeks of delivery time.
You can track at http://www.track-trace.com/post, after 1 - 2 working days time.
Many Thanks,
Customer Support"
Pozdrawiam,
Bartek
Bartek
:
Mi 26-go marca odpisali, że nie wysyłają do Polski.
Więc ten sklep dla nas chyba już nie istnieje ,a dopiero co zaraziłem się Seiko.
Więc ten sklep dla nas chyba już nie istnieje ,a dopiero co zaraziłem się Seiko.
:
Może ograniczenie dotyczy tylko nowych klientów?
:
Miejmy nadzieję, że tak jest. Można tam coś ciekawego dla siebie znaleźć w przyzwoitych cenach.
:
Ja też parę dni temu odbiłem się od click'a. Szkoda, bo sklep ma (miał?) bardzo przyjemne ceny i fajny motyw z wysyłką przez Szwecję. Z braku laku postawiłem na konkurencję z Singapuru- w moim przypadku zamówienie na mywatcheshub wyszło minimalnie drożej.
keep but care
:
Kupowałem przedwczoraj , ale nie kombinowałem z wybieraniem kraju tylko od razu do płatności przez PayPal , a tam już adres ma.
I czekam
I czekam
:
Ostatnio zmieniony przez mr03 2014-05-09, 19:18, w całości zmieniany 1 raz
jacjakuza, i jak doszedł zegarek? Bo też mam chęć zamówić jak by się dało jeszcze.
Ostatnio zmieniony przez mr03 2014-05-09, 19:18, w całości zmieniany 1 raz
:
Doszedł , doszedł , wszystko bezproblemowo
:
Odpowiedz do tematu
jacjakuza, zamówiłem już w sumie na creationwatches