Zabójcza cena czy nie, ja chyba ponownie spróbuję
Poprzednia próba zakupu nie doszła do skutku, po przelewie Radiomir zaraz zniknął ze strony i na kilka moich pytań kiedy nastąpi wysyłka nie było odpowiedzi przez ponad miesiąc. Dwa dni temu wycofałem kasę a teraz widzę że zegarki są znowu dostępne za trochę wyższą cenę. Kurcze, gdyby Chan chun fung z tamtej strony wspomniał/a że mam coś dopłacić to bym tak zrobił. A teraz tylko niepotrzebne zamieszanie przez to wszystko. Dziwni ci chińczycy
Przymierza się ktoś do zakupu? Pytam bo z formularza na stronie sklepu wysłałem pytanie czy zegarek rzeczywiście jest dostępny do sprzedaży czy to tylko taka ściema, ale może głupio im odpowiadać na maila sfrustrowanego niedoszłego klienta i liczę się z tym że odpowiedzi nie doczekam się żadnej
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
:
:
Ehhh ja myślę ale mam dylemat od którego łeb pęka. Mam kasę którą planuję wydać na portugalca i pasior do niego, dopłaciłbym trochę i byłaby alpha chrono która łazi mi po głowie już od bardzo dawna (tylko zakup ciągle odkładałem bo albo nie było, albo jak była to nie miałem gotówki). Ciekawe tylko jak z szansą na załapanie się na daninę kupując na stronie alphy.
PS. Durny jestem-kiedyś były w okolicach 130-140$
Ostatnio zmieniony przez carpetmonster 2014-03-27, 11:25, w całości zmieniany 1 raz
keg napisał/a: |
"Przymierza się ktoś do zakupu? Pytam bo z formularza na stronie sklepu wysłałem pytanie czy zegarek rzeczywiście jest dostępny do sprzedaży czy to tylko taka ściema, ale może głupio im odpowiadać na maila sfrustrowanego niedoszłego klienta i liczę się z tym że odpowiedzi nie doczekam się żadnej " |
Ehhh ja myślę ale mam dylemat od którego łeb pęka. Mam kasę którą planuję wydać na portugalca i pasior do niego, dopłaciłbym trochę i byłaby alpha chrono która łazi mi po głowie już od bardzo dawna (tylko zakup ciągle odkładałem bo albo nie było, albo jak była to nie miałem gotówki). Ciekawe tylko jak z szansą na załapanie się na daninę kupując na stronie alphy.
PS. Durny jestem-kiedyś były w okolicach 130-140$
Ostatnio zmieniony przez carpetmonster 2014-03-27, 11:25, w całości zmieniany 1 raz
:
Trudno, czasu się nie cofnie więc nie ma o czym gadać. Ja jeszcze trochę porozważam czy chcę się ponownie barować z alphawatchersami czy może polować na zegarek na jebaju, ostatnio czarny Radiomir w licytacji poszedł za nieco ponad 80$ więc cenowo znacznie lepiej.
Ale ja właśnie chciałbym wersję z białą tarczą
W każdym razie jeśli chodzi o dostępność u producenta to dostałem potwierdzenie od kogoś z tamtej strony że zegarki są.
carpetmonster napisał/a: |
PS. Durny jestem-kiedyś były w okolicach 130-140$ |
Trudno, czasu się nie cofnie więc nie ma o czym gadać. Ja jeszcze trochę porozważam czy chcę się ponownie barować z alphawatchersami czy może polować na zegarek na jebaju, ostatnio czarny Radiomir w licytacji poszedł za nieco ponad 80$ więc cenowo znacznie lepiej.
Ale ja właśnie chciałbym wersję z białą tarczą
W każdym razie jeśli chodzi o dostępność u producenta to dostałem potwierdzenie od kogoś z tamtej strony że zegarki są.
:
I już po promocji. Ostatnio mocno żonglują cenami, trzeba regularnie obserwować.
Seven napisał/a: |
Może nie okazja, ale gdyby ktoś akurat nosił się z zakupem Nighthawka to w clicku jest za niecałe 200$. |
I już po promocji. Ostatnio mocno żonglują cenami, trzeba regularnie obserwować.
:
Ktoś ostatnio szukał Boschetta? Gdyby nie to, że mam już niebieskiego divera a z drugiej strony cały czas zbieram na większy wydatek to bym się zastanawiał.
http://forums.watchuseek....ii-1005246.html
http://forums.watchuseek....ii-1005246.html
Nie mam problemu z alkoholem. Mam problem z pieniędzmi na alkohol.
:
Taaaaaa... On hold...
Dziewczyny lubią brąz zapraszają
:
Poszedł, ale za trochę ponad 80 łabędzi
keg napisał/a: | ||
Trudno, czasu się nie cofnie więc nie ma o czym gadać. Ja jeszcze trochę porozważam czy chcę się ponownie barować z alphawatchersami czy może polować na zegarek na jebaju, ostatnio czarny Radiomir w licytacji poszedł za nieco ponad 80$ więc cenowo znacznie lepiej. Ale ja właśnie chciałbym wersję z białą tarczą W każdym razie jeśli chodzi o dostępność u producenta to dostałem potwierdzenie od kogoś z tamtej strony że zegarki są. |
Poszedł, ale za trochę ponad 80 łabędzi
Non serviam.
:
Dlatego wziąłem oba...(wtedy)
Chrono - paluchy lizać
Ostatnio zmieniony przez Fazi 2014-03-27, 21:43, w całości zmieniany 1 raz
carpetmonster napisał/a: |
...kiedyś były w okolicach 130-140$ |
Dlatego wziąłem oba...(wtedy)
Chrono - paluchy lizać
Ostatnio zmieniony przez Fazi 2014-03-27, 21:43, w całości zmieniany 1 raz
Pozdrawiam
Krzysiek/Fazi64
...Ruski trollu - idi na ch.j...
:
A nie dlatego, żeś hurtownik?
Fazi napisał/a: | ||
Dlatego wziąłem oba...(wtedy) |
A nie dlatego, żeś hurtownik?
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
Ale gdybyś miał wybierać to który ładniejszy?
Bo mnie biały bardziej się widzi...
Fazi napisał/a: |
Dlatego wziąłem oba...(wtedy) Obrazek Obrazek Chrono - paluchy lizać |
Ale gdybyś miał wybierać to który ładniejszy?
Bo mnie biały bardziej się widzi...
:
Chyba właśnie białego bym wziął ponownie - ma lepszy look
Pozdrawiam
Krzysiek/Fazi64
:
Wszystko fajnie tylko ta koronka.
Jak się na prawej łapie nosi to nie przeszkadza ale na lewej...
Jak się na prawej łapie nosi to nie przeszkadza ale na lewej...
:
Ostatnio zmieniony przez Fazi 2014-03-28, 01:01, w całości zmieniany 1 raz
Przekwalifikować się pora
Ostatnio zmieniony przez Fazi 2014-03-28, 01:01, w całości zmieniany 1 raz
Pozdrawiam
Krzysiek/Fazi64
:
Stargate na bransie In stock, cena chyba przyzwoita:
http://www.click-a-watch....h-skz325k1.html
http://www.click-a-watch....h-skz323j1.html
http://www.click-a-watch....h-skz325k1.html
http://www.click-a-watch....h-skz323j1.html
:
Tak się zastanawiam czy Segoy nie poradziłby czegoś na tą paskudną zieloną lumę/farbkę - gdyby dać białą to ten zegarek by zyskał ze 6x co najmniej Tarcza jest jakby kanapkowa
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Woytec napisał/a: |
Bo mnie biały bardziej się widzi... |
Tak się zastanawiam czy Segoy nie poradziłby czegoś na tą paskudną zieloną lumę/farbkę - gdyby dać białą to ten zegarek by zyskał ze 6x co najmniej Tarcza jest jakby kanapkowa
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW