Odpowiedz do tematu
:
Słoniu napisał/a: |
jednak mforce |
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
OS ma ładniejsze indeksy bo poza jednym nie są przycinane i fajniej ulokowane okienko daty. Poza tym M-force zjada tego pierwszego na śniadanie.
Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej.
Albert Einstein
Albert Einstein
:
A mi się te przycięte indeksy podobają Dla M-force dać kolor tarczy jak w OS i ten bezel i byłby miód
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
Gdyby babka miała wąsy .....
kornel91 napisał/a: |
A mi się te przycięte indeksy podobają Dla M-force dać kolor tarczy jak w OS i ten bezel i byłby miód |
Gdyby babka miała wąsy .....
:
revolta, nie można mieć wszystkiego
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Marcin/kornel91
:
Słoniu, znajdź mi go w dobrej cenie to jeszcze dziś kupię.
:
Sam bym kupił w dobrej cenie
Mariusz napisał/a: |
Słoniu, znajdź mi go w dobrej cenie to jeszcze dziś kupię. |
Sam bym kupił w dobrej cenie
:
Rewolvera chcę odkad zobaczyłem go kilka lat temu, ale nie za taką cenę jak chodzą obecnie M-Forca jeszcze nie macałem to nie wiem
:
Słoniu, no trochę lepiej
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Marcin/kornel91
:
Widzaiłem go u Korby na zlocie jest kawał zegara , i ceny
Słoniu napisał/a: | ||
Można: Obrazek |
Widzaiłem go u Korby na zlocie jest kawał zegara , i ceny
:
ten to mnie chyba bardziej nawilża niż Seiko MM...
ten to mnie chyba bardziej nawilża niż Seiko MM...
"Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach to klęska."
Usługi finansowe dla firm. Kredyt, Leasing, Faktoring. Info -> PW
Usługi finansowe dla firm. Kredyt, Leasing, Faktoring. Info -> PW
:
Jest świetny. Ten odcień żółtego o wiele bardziej podoba mi się niż popularne pomarańczowe odcienie innych japońskich wypustów.
W moim przypadku oprócz ceny boje się jeszcze tego rozmiaru koperty
W moim przypadku oprócz ceny boje się jeszcze tego rozmiaru koperty
:
Odpowiedz do tematu
Nie widziałem równocześnie obu, wiec się nie wypowiem.
Jednak wczorajsze macanie M wypadło pozytywnie. Fajny jest. I co Najważniejsze. Nie widać rykowiska na jeleniu.
Jednak wczorajsze macanie M wypadło pozytywnie. Fajny jest. I co Najważniejsze. Nie widać rykowiska na jeleniu.
Apa13 napisał/a: |
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć |