Orient M-Force vs Orient Star Revolver
Odpowiedz do tematu

:
Imo jednak mforce cool

:
Słoniu napisał/a:
jednak mforce

pifko

"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
OS ma ładniejsze indeksy bo poza jednym nie są przycinane i fajniej ulokowane okienko daty. Poza tym M-force zjada tego pierwszego na śniadanie.

Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej.
Albert Einstein
:
A mi się te przycięte indeksy podobają :) Dla M-force dać kolor tarczy jak w OS i ten bezel i byłby miód :)

Pozdrawiam
Marcin/kornel91

Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
kornel91 napisał/a:
A mi się te przycięte indeksy podobają :) Dla M-force dać kolor tarczy jak w OS i ten bezel i byłby miód :)

Gdyby babka miała wąsy .....

:
revolta, nie można mieć wszystkiego :)

Pozdrawiam
Marcin/kornel91

Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
kornel91 napisał/a:

Można:

;)

:
Słoniu, znajdź mi go w dobrej cenie to jeszcze dziś kupię.

:
Mariusz napisał/a:
Słoniu, znajdź mi go w dobrej cenie to jeszcze dziś kupię.

Sam bym kupił w dobrej cenie :głową w mur: pifko

:
Rewolvera chcę odkad zobaczyłem go kilka lat temu, ale nie za taką cenę jak chodzą obecnie :twisted: M-Forca jeszcze nie macałem to nie wiem :P

:
Słoniu, no trochę lepiej :))

Pozdrawiam
Marcin/kornel91

:
Słoniu napisał/a:
kornel91 napisał/a:

Można:
Obrazek
;)

Widzaiłem go u Korby na zlocie jest kawał zegara , i ceny hmmm

:
Słoniu napisał/a:
kornel91 napisał/a:

Można:
Obrazek
;)

ten to mnie chyba bardziej nawilża niż Seiko MM...

"Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach to klęska."

Usługi finansowe dla firm. Kredyt, Leasing, Faktoring. Info -> PW
:
Jest świetny. Ten odcień żółtego o wiele bardziej podoba mi się niż popularne pomarańczowe odcienie innych japońskich wypustów.

W moim przypadku oprócz ceny boje się jeszcze tego rozmiaru koperty :(

:
Nie widziałem równocześnie obu, wiec się nie wypowiem.
Jednak wczorajsze macanie M wypadło pozytywnie. Fajny jest. I co Najważniejsze. Nie widać rykowiska na jeleniu. :)

Słoniu napisał/a:
kornel91 napisał/a:

Można:
Obrazek
;)

plask

Apa13 napisał/a:
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć pifko
Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum