Z_bych, na HK post można śledzić do czasu wylotu z HK, a z tego co Emre pisze, to przesyłka już z niego wyleciała
Uzbrój się w cierpliwość, do środy przesyłka powinna zostać przyjęta w PL i pojawić się w trackingu PP.
Odpowiedz do tematu
:
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
dzięki Panowie...
"Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach to klęska."
Usługi finansowe dla firm. Kredyt, Leasing, Faktoring. Info -> PW
:
Spokojnie Emre. Mój M leci tym samym samolotem co Twój. Myślę, że do końca tyg pokazywany będzie w nadgarstkowych
Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej.
Albert Einstein
Albert Einstein
:
Ostatnio zmieniony przez Emre 2014-02-24, 10:42, w całości zmieniany 1 raz
ja jestem spokojny... tak bardziej z ciekawości pytam...
p.s. wziąłeś czarnucha czy żółtka?
p.s. wziąłeś czarnucha czy żółtka?
Ostatnio zmieniony przez Emre 2014-02-24, 10:42, w całości zmieniany 1 raz
"Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach to klęska."
:
Emre, rmaya, wziął żółtka Michał chyba też nie wiem jak Apa13
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
Ja tez. Sa juz w Warszawie.
"Mnogość zegarków nie zwiększy zasobu czasu." AP
:
kornel91 napisał/a: |
Michał chyba też |
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
jeszcze chwila i ja zacznę załować, że żółtego nie wziąłem...
Apa13, skąd to info?
Apa13, skąd to info?
:
Michał, a co nie kupiłeś ??
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Marcin/kornel91
:
Gdyby mozna było kupić wszystko co się chce..
:
Z trackingu PP
Emre napisał/a: |
jeszcze chwila i ja zacznę załować, że żółtego nie wziąłem...
Apa13, skąd to info? |
Z trackingu PP
Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej.
Albert Einstein
Albert Einstein
:
to dlaczego u mnie pokazuje błąd?
:
Ostatnio zmieniony przez rmaya 2014-02-24, 12:11, w całości zmieniany 1 raz
daj swój numer na PW
tzn ten od trackingu
tzn ten od trackingu
Ostatnio zmieniony przez rmaya 2014-02-24, 12:11, w całości zmieniany 1 raz
Albert Einstein
Albert Einstein
:
Odpowiedz do tematu
Pamiętajcie, że nawet jeśli coś przychodzi jednym transportem to jest to kilkaset przesyłek, więc czasem przyjęcie ich przez PP trwa parę godzin.