p.24
Odpowiedz do tematu

:
Dzięki za uznanie, czasem coś tam mi się uda, zazwyczaj sam jestem zaskoczony ;)
Co tak na gwałt, do kalendarza jeszcze trochę czasu, ale dobra, wieczorem poszukam i hurtem coś tam prześlę, bez innych takich.

BTW te stygmaty to żebym się uważał za artystę, ale znalazłem kiedyś na bazarku na kizi (i na Allegro tez była podobno) ofertę z moimi fotami :wkurzony: i od tamtej pory troche postanowiłem utrudnić ;)

Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused

BTW te stygmaty to żebym się uważał za artystę, ale znalazłem kiedyś na bazarku na kizi (i na Allegro tez była podobno) ofertę z moimi fotami i od tamtej pory troche postanowiłem utrudnić

Wysyłasz do mua na maila - masz jak w banku, że nie użyję ich bez Twojej zgody nigdzie - poza kalendarzem ;-)

:
Luz, ja nie jestem przeciwny, wręcz przeciwnie, nie mam nic na przeciwko ;) umieszczaniu tu i ówdzie, wtedy się wkurzyłem, bo wziął bez pytania, a tylko na obu forach były nigdzie indziej, i stąd ten podpis.

I jeszcze jedna fotka, katalogowa :D

Ostatnio zmieniony przez goTomek 2013-10-04, 17:50, w całości zmieniany 2 razy
Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused

świeci się jak psu..... kule... :D
I to świeżo wylizane... świetnie ten zegar wygląda...

Nieczynne z powodu że zamknięte
:
goTomek bardzo dobre zdjęcia. Zegarek wygląda jak milion dolców. Ten AR jest kozak.

Pozdrawiam
Marcin/kornel91

Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum