Odpowiedz do tematu
:
Mówiłem tak ogólnie, looknij na asian unitasy od tisella
:
Wystarczy na "ich" PArnisy popatrzeć - dekle są dużo fajniej dopracowane i zrobione. Taki High End Parnis
:
To weź też dla mnie tą podrupkę.
Będę pielęgnował swoją nienawiść
Najchętniej szarego.
ALAMO napisał/a: | ||
Bo to jest wersja z ręcznym naciągiem, wersja ST17 taka jak Alpha stosuje w swoim "anzugowcu". Dekiel też jest takiego samego konceptu. Zaraz się spytam Chana czy to nie jego robota |
To weź też dla mnie tą podrupkę.
Będę pielęgnował swoją nienawiść
Najchętniej szarego.
:
nieźle ale generalni fajny zegarek... Ej a ta Chińska Rodina nie była na jakimś automacie..? Coś mi świata
ALAMO napisał/a: | ||
Bo to jest wersja z ręcznym naciągiem, wersja ST17 taka jak Alpha stosuje w swoim "anzugowcu". Dekiel też jest takiego samego konceptu. Zaraz się spytam Chana czy to nie jego robota |
nieźle ale generalni fajny zegarek... Ej a ta Chińska Rodina nie była na jakimś automacie..? Coś mi świata
:
Rodina właśnie była automatyczna.
Tym bardziej Tissel mi się podoba
Tym bardziej Tissel mi się podoba
:
A nie jest za bardzo inspirowany??
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Chciałem o to samo zapytać
Iks napisał/a: |
A nie jest za bardzo inspirowany?? |
Chciałem o to samo zapytać
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
Była Mirek - to jest wyższy ZEN i masz manuala
I ręce precz od Wielkiego Wodza!
MirekArican napisał/a: |
Ej a ta Chińska Rodina nie była na jakimś automacie..? |
Była Mirek - to jest wyższy ZEN i masz manuala
I ręce precz od Wielkiego Wodza!
:
No przeca napisałem, że będę moją nienawiść do podrupek karił patrząc na niego ;-
A poważnie - to dla koperty bym go wziął może?
Iks napisał/a: |
A nie jest za bardzo inspirowany?? |
No przeca napisałem, że będę moją nienawiść do podrupek karił patrząc na niego ;-
A poważnie - to dla koperty bym go wziął może?
:
A macie fotki... no jakby to powiedzieć fotki z innej perspektywy tego zegarka - przypuszczam że Tisell bardziej się postarał z kopertą niż Rodina...
[ Dodano: 2013-10-03, 20:59 ]
znów te same pomysł co ja
[ Dodano: 2013-10-03, 20:59 ]
Cytat: |
A poważnie - to dla koperty bym go wziął może? |
:
Też kcem, weźcie mnie też
Są niebieskie?
Santino napisał/a: | ||||
To weź też dla mnie tą podrupkę. Będę pielęgnował swoją nienawiść Najchętniej szarego. |
Też kcem, weźcie mnie też
Są niebieskie?
Nie oceniaj człowieka po tym gdzie pije, ale ile może wypić!
:
Powiedzcie mi, czy jest gdzieś strona z ludzkim językiem do kupnięcia ?
Linka mile widziana
Linka mile widziana
pozdr,
Rafał
Rafał
:
Byłoby dość ciężko, bo Rodina ma kopertę wypasioną tak że bania mała. Weź moją reckę poszukaj, robiłem makro sporo - nie ma się do czego doczepić, nawet jak się człowiek stara.
Odpowiedz do tematu
MirekArican napisał/a: |
A macie fotki... no jakby to powiedzieć fotki z innej perspektywy tego zegarka - przypuszczam że Tisell bardziej się postarał z kopertą niż Rodina...
|
Byłoby dość ciężko, bo Rodina ma kopertę wypasioną tak że bania mała. Weź moją reckę poszukaj, robiłem makro sporo - nie ma się do czego doczepić, nawet jak się człowiek stara.