Aaaa... to dodam jeszcze kilka...
I coś nowego... wersja "ful romantic" ...
Nie ma żartów...
Odpowiedz do tematu
:
Nieczynne z powodu że zamknięte
:
No ładne cacko! A zdjęcia z serii "DeepBlue perlage" wymiatają! Spokojnie w ten zegar mogła by się ubrać Monica Bellucci. I właściwie tylko w ten zegar...
A jako fan i użytkownik DeepBlue życzę Kumotrowi: niech się nosi! I cieszy!
A jako fan i użytkownik DeepBlue życzę Kumotrowi: niech się nosi! I cieszy!
:
Bardzo fajny - bardzo lubię stalowe bezele w nurkach.
Jedyne co mi w nim nie pasi to sposób moletowania bezela... jakoś mi te kwadraciki nie konweniują.
A jak było u Sylwka? wydaje mi się, że choć to ten sam model to tam jakoś inaczej było.
Jedyne co mi w nim nie pasi to sposób moletowania bezela... jakoś mi te kwadraciki nie konweniują.
A jak było u Sylwka? wydaje mi się, że choć to ten sam model to tam jakoś inaczej było.
Skate or die!
:
Chyba najładniejszy DB jakiego widziałem
:
Wielkie dzięki wszystkim...
:
Bump
:
Dzisiaj popełniłem kilka następujących fotek(w sumie natchnęła mnie trochę ta fota z konikiem morskim ale role konika przejęły paprochy... ):
I suszenie:
Dziękuję wszystkim za uwagę i pozdrawiam...
I suszenie:
Dziękuję wszystkim za uwagę i pozdrawiam...
:
:
Fotki ok tylko zmień tego fotoszoka strasznie psuje zdjęcia. A widzę, że wszystko przez to robisz. Przejdź na imgur.com może.
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
Odpowiedz do tematu
na cokolwiek innego bo sieczka straszna...
to z lusterkiem i te z suszenia ujdą
to z lusterkiem i te z suszenia ujdą
Skate or die!