Odpowiedz do tematu
:
Ciekawe, ciekawe. W sumie do wymiany było prawie wszystko, bo i koperta na mniej świecącą, i dekiel, i wskazówki, ale muszę popatrzeć. Tylko gdyby tam ceny pozamieszczał...
:
Ja w swoim mam pasek 24mm i jak dla mnie tak wygląda dużo lepiej niż z 26
:
Paweł -zdjęcia!!!
na moim jak wstawie mu 24 to lata brzydko...
na moim jak wstawie mu 24 to lata brzydko...
:
Właśnie Pawwel - poproszę zdjęcia, bo takie rozwiązanie bardzo by mnie ucieszyło.
:
Aha, co myślicie w ogóle o takim zestawieniu: jasna koperta, mechanizm PVD?
:
A taki:
MM 137, PVD, szafir, stopsekunda:
j.w. tylko w tytanie:
MM97, białas ale prosty i w tytanie:
No i tutaj wszędzie 24mm to ideał
Pzdr
Spinner
MM 137, PVD, szafir, stopsekunda:
j.w. tylko w tytanie:
MM97, białas ale prosty i w tytanie:
No i tutaj wszędzie 24mm to ideał
Pzdr
Spinner
:
Poprosiłem już go o ceny i będę negocjował.
:
Negocjuj mocno (no i powiedz mu, ze tutaj więcej takich głupków = szansa na liczne zamówienia 8) ) i podaj potem wyniki
Pzdr
Spinner
Pzdr
Spinner
:
Teraz nie mam już siły szukać aparatu, ale zdjęcia już robiłem do galerii http://www.chinawatches.f...parnis,168.html . Absolutnie nic nie lata . Wrzucę jutro zdjęcia na ręce, tak prezentuje się lepiej .
Blaz napisał: |
Właśnie Pawwel - poproszę zdjęcia, bo takie rozwiązanie bardzo by mnie ucieszyło. |
Teraz nie mam już siły szukać aparatu, ale zdjęcia już robiłem do galerii http://www.chinawatches.f...parnis,168.html . Absolutnie nic nie lata . Wrzucę jutro zdjęcia na ręce, tak prezentuje się lepiej .
:
Widziałem te zdjęcia, ale nie sądziłem, że to jest pasek 24mm. Nie widać zmiany, bardzo dobrze to wygląda.
:
Kurcze Blaz, nieźle szalejesz ostatnio- nowe nabytki i jakieś mody ciekawe Nie poznaję Cię
:
Ja modowanie próbuję uskutecznić w każdym zegarku, który do mnie trafi.
Dowiedziałem się o ceny z militarytime i okazuje się, że gdy złożę wszystko do kupy to jest to taki sam poziom cenowy jak w getat. Z tego, co przeczytałem na wus, to jeśli chodzi o części do hommowania a 'la Pam to najlepszą jakość mają te dwa sklepy. Wybrałem getat. Dlaczego? Ze względu na to:
Do każdego homara zakupionego w getat dokładają pasek ręcznie robiony z ładownic. Kolory skóry i nici oraz sposób szycia zależy tylko od nas.
Dowiedziałem się o ceny z militarytime i okazuje się, że gdy złożę wszystko do kupy to jest to taki sam poziom cenowy jak w getat. Z tego, co przeczytałem na wus, to jeśli chodzi o części do hommowania a 'la Pam to najlepszą jakość mają te dwa sklepy. Wybrałem getat. Dlaczego? Ze względu na to:
Do każdego homara zakupionego w getat dokładają pasek ręcznie robiony z ładownic. Kolory skóry i nici oraz sposób szycia zależy tylko od nas.
:
Od razu mogłeś mówić że ci nie p zegarek chodzi, tyko o pasek
:
Good work soldier ! czekamy na wynik
Czyli składasz z części na zmówienie ?
Pasek wygląda super !
Czyli składasz z części na zmówienie ?
Pasek wygląda super !
:
Odpowiedz do tematu
Jeśli za tą samą cenę dostanę dodatkowo pasek, który na wus opisują jako naprawdę wart grzechu, to czemu nie?
Będę składał (a dokładniej oni mi złożą), a projekt będzie troszkę inny niż na początku.
Będę składał (a dokładniej oni mi złożą), a projekt będzie troszkę inny niż na początku.