Wyszło tak se, ale doświetlane jedną chińską lampką
Odpowiedz do tematu
: p.24
Ostatnio zmieniony przez tessio 2013-08-04, 09:40, w całości zmieniany 2 razy
Ostatnio zmieniony przez tessio 2013-08-04, 09:40, w całości zmieniany 2 razy
:
Ostatnio zmieniony przez kornel91 2013-08-03, 21:07, w całości zmieniany 1 raz
Nie bądź taki skromny. Super fotki
Ostatnio zmieniony przez kornel91 2013-08-03, 21:07, w całości zmieniany 1 raz
:
To dobre jest
Zdjęcia jak zwykle niszczą
Zdjęcia jak zwykle niszczą
Adam Davies: Well, I'll fight for you. But I can't lie, it's not going to be easy to get you back into the game.
Drama: Back in the game? ... I AM the fucking game, pal.
Drama: Back in the game? ... I AM the fucking game, pal.
:
tessio, faktycznie. Jaki zegarek takie fotki, inaczej nie mogło wyjść
A poważniej to fotki pierwszy sort, bardzo klimatyczne, lubię takie militarne klimaty i połączenie czarnego z olive drab A zegarek.... no cóż, mi przeszła już zajawka na piloty.
A poważniej to fotki pierwszy sort, bardzo klimatyczne, lubię takie militarne klimaty i połączenie czarnego z olive drab A zegarek.... no cóż, mi przeszła już zajawka na piloty.
:
Foty do kalendarza podesłać.
:
Drugie i ostatnie świetne
Cytat: |
Wyszło tak se, ... |
Drugie i ostatnie świetne
:
tessio, zdenerwowałeś mnie
:
Ostatnio zmieniony przez Karolewskiej 2013-08-05, 07:19, w całości zmieniany 1 raz
Foty świetne, dwie ostatnie najlepsze.
Jeśli chodzi o sam zegar, to mam okres totalnego znudzenia pilotami. Jedynie Damasko mnie rusza, bo się fajnie wyróżnia na tle innych i morduje pracą AR.
Jeśli chodzi o sam zegar, to mam okres totalnego znudzenia pilotami. Jedynie Damasko mnie rusza, bo się fajnie wyróżnia na tle innych i morduje pracą AR.
Ostatnio zmieniony przez Karolewskiej 2013-08-05, 07:19, w całości zmieniany 1 raz
:
Bardzo klimatyczne zdjęcia pięknego zegarka
:
pojde pewnie lekko pod prad, ale trudno, nie polityka i nie religia - bana nie bedzie
zdjecia bardzo fajne, dobre swiatlo, choc moze warto by jeszcze troche je wyciagnac w foto szopie, ale sam zegarek do mnie nie przemawia - ale o gustach sie nie dyskutuje.
zdjecia bardzo fajne, dobre swiatlo, choc moze warto by jeszcze troche je wyciagnac w foto szopie, ale sam zegarek do mnie nie przemawia - ale o gustach sie nie dyskutuje.
:
A co tu jeszcze byś chciał wyciągać w fotoszopie, że tak zapytam z ciekawości?
:
Tesiek jakoś tam specjalnie nie fotoszopuje, z tego co mi wiadomo. Na pewno nie są to "zdjęcia rysowane od nowa"
:
ale ale, nie napisalem zeby robic fote od "nowa"
hdr panowie hdr.
nie jestem zwolennikiem, jestem przeciwnikiem montowania zdjec i wstawiania nieistniejących elementow, ale hdr pozwala pieknie podciagnac zdjecie, bez zniekształcania rzeczywistości.
hdr panowie hdr.
nie jestem zwolennikiem, jestem przeciwnikiem montowania zdjec i wstawiania nieistniejących elementow, ale hdr pozwala pieknie podciagnac zdjecie, bez zniekształcania rzeczywistości.
:
Odpowiedz do tematu
barto widzę, że masz poczucie misji