Ja ostatnio macałem bransoletę od wersji GW-M5610BC i muszę przyznać, że pierwsza klasa!
Ta wersja już wskoczyła na moją Wish Listę
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
:
:
Taki tani plastik do zadań specjalnych dzisiaj przyjechał.
:
Fajny jest, gratulacje.
Miałem go i uważam za najbardziej czytelnego z negatywów.
Miałem go i uważam za najbardziej czytelnego z negatywów.
:
Ostatni raz kontakt z negatywem miałem ponad pół roku temu, więc nie mam bezpośredniego porównania, ale faktycznie wydaje się lepszy niż np. GW-M5610BC. A do tego naprawdę dużo zyskuje pod względem wizualnym w tej kolorystyce.
:
To jest tysiączka ?
:
tak, taka lepsza trochę- na kompozytowej bransie
:
Jak odbierasz Smart Accessa?
:
Jest to duzy skok do przodu. Ustawia sie wszystko o wiele szybciej niz naciskajac buttony. Ale sama koronka blokuje sie dosyc ciezko- ja robie 2-3 proby zanim sie uda zakrecic.
:
Da się cokolwiek zrobić tą koronką bez zdjęcia zegarka z ręki?
:
Da rade, ale po 4 browarach to juz nie:) trzeba dobrze wycelowac zeby ja odblokowac
:
Znaczy wbudowali alkomat.
:
on ma podświetlanie czy nie?
Kupiłem właśnie Mosera, zaraz lecę na wymarzony urlop, tak więc wolałbym uniknąc sytuacji, że teraz wpłace zaliczke i będę musiał na urlopie jeść chleb z pasztetem Czy mógłby ktoś założyć za mnie tą zaliczkę?
:
Nie, bo ma lumę na wskazówkach i indeksach.
:
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
szkoda, jednak czasami światełko by się przydało. J swojego traktuje w nocy jak latarkę i spokojnie daje radę
Kupiłem właśnie Mosera, zaraz lecę na wymarzony urlop, tak więc wolałbym uniknąc sytuacji, że teraz wpłace zaliczke i będę musiał na urlopie jeść chleb z pasztetem Czy mógłby ktoś założyć za mnie tą zaliczkę?