Odpowiedz do tematu
:
Też rozglądam się za czymś szczotkowanym/piaskowanym na co dzień, co nie świeciłoby się na nadgarstku jak psu jajca. Ten jest idealny Graty
:
Bill Yao z MIIK tak reguluje wszystkie swoje zegarki. Mój Kingston do dzisiaj trzyma parametry chrono.
Ram napisał/a: |
Dzięki panowie! Fajnie słyszeć że komuś się jeszcze podoba ten zegarek;) Cena jest naprawde zaporowa i tylko ona powstrzymywała mnie od zakupu! Ale zegar z dnia na dzień coraz bardziej cieszy. Rozmiar dla mnie idealny na codzienniaka a od 24h na łapie zrobił zero sekund, pierwszy raz coś takiego widzę! |
Bill Yao z MIIK tak reguluje wszystkie swoje zegarki. Mój Kingston do dzisiaj trzyma parametry chrono.
:
Kingston to już klasyk, ale nassau też niczego sobie no i ten 3-6-9 sub! Ciekaw jestem tego GMT mastera! Bill ma za dużo fajnych zegarków, chciałoby się je mieć wszystkie:)
:
Kingston to klasa sama w sobie. Polowałem na niego, ale skoro mam Tudora, to Kingston spadł z listy.
Nassau też jest świetny.
Nassau też jest świetny.
:
Przez kingstona tudor black bay jest na dole listy
:
Gratulacje.
Dotychczas omijałem wzrokiem ten model na rzecz estetyki Kingston, Nassau ale po dokładniejszym obejrzeniu nosiłbym. Masa zalet, kipi jakością i długowiecznością. Rozmiar sensowny i optymalny.
Kingston najbardziej mi się podoba ale po tym jak musiał być zdjęty z produkcji żeby stworzyć obraz "niedostępnego, elitarnego" MIIK na pewno nie kupię używki.
Dotychczas omijałem wzrokiem ten model na rzecz estetyki Kingston, Nassau ale po dokładniejszym obejrzeniu nosiłbym. Masa zalet, kipi jakością i długowiecznością. Rozmiar sensowny i optymalny.
Kingston najbardziej mi się podoba ale po tym jak musiał być zdjęty z produkcji żeby stworzyć obraz "niedostępnego, elitarnego" MIIK na pewno nie kupię używki.
Zegarki * Rower * Radio
:
Kingston nigdy nie został zdjęty z produkcji. Od początku miało być 300 sztuk. Ludzie na WUS współtworzyli ten zegarek z Billem. Rekordziści czekali na dostawę grubo ponad 3 lata. Ja tylko 2
:
I nadal Ci go zazdraszczam.
MKII to na pozór zegarek jak wszystkie inne homarki. Jednak gdy się przyjrzeć z bliska...
MKII to na pozór zegarek jak wszystkie inne homarki. Jednak gdy się przyjrzeć z bliska...
:
Zgadza się, bardzo podobne zegarki, jeden drugiego eliminuje
kkwpk napisał/a: |
Przez kingstona tudor black bay jest na dole listy |
Zgadza się, bardzo podobne zegarki, jeden drugiego eliminuje
:
Gratuluję świetny zygor, magia prostoty
Prawdziwe zwycięstwo to zwycięstwo nad sobą.
:
Odpowiedz do tematu
Świetny zegarek, rewelacyjna koperta, która za mną chodzi od dawna.
Seiko: 6105-8110, SBDX001, 6306-7000
Citizen: Signature Grand Classic NB0046-51L
AEVIG: Huldra Blue
Casio: G-9300
Citizen: Signature Grand Classic NB0046-51L
AEVIG: Huldra Blue
Casio: G-9300