Szymon napisał/a: |
jak to całkiem nieduży zegarek moze stac sie potężnym czołkiem.
|
Odpowiedz do tematu
:
Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
Pierwsza fota świetnie wyszła,powiedz swojej lubej że jej pasuje
z tymi pazurami hehehe
Cytat: |
Małżonka parę dni temu przejęła FOKĘ... i efekty widać poniżej... W tym różu wygląda jak rasowa damka |
Pierwsza fota świetnie wyszła,powiedz swojej lubej że jej pasuje
z tymi pazurami hehehe
:
No faktycznie ciekawe zjawisko...
Ale juz poprawiłem
Ciniol napisał/a: | ||
|
No faktycznie ciekawe zjawisko...
Ale juz poprawiłem
:
Jejuniu, nawet paznokietki dopasowane kolorystycznie do bezela, szacun Ino pasek jej jeszcze zmień i będzie pasował do reszty koralików może być w odcieniu lilarusz
:
Powiedziałem, że chcę sfotografować jej piękne paznokcie... zegarek wszedł w kadr przy okazji
Ot to
W sumie dobra myśl... tyle, że wagowo z bransoletą to jej rękę urwie
n1joker napisał/a: |
Powiedz jej żeby się nie zdziwiła jak usłyszy: "Niezła foka" |
jacjakuza napisał/a: |
E tam , paznokcie pochwalił i zdjęcia dlatego są |
Powiedziałem, że chcę sfotografować jej piękne paznokcie... zegarek wszedł w kadr przy okazji
bow napisał/a: |
Taka żona to skarb!!!
|
Ot to
Szymon napisał/a: |
Jaskiniowca żonie pożycz do zdjęć |
W sumie dobra myśl... tyle, że wagowo z bransoletą to jej rękę urwie
World Wide Watches
:
Eee, też przesadzacie z tym rozmiarem. Znowu tak źle to nie wygląda. Łapa jak łapa - a że babowa to inna rzecz. Mój kikut wiele większy nie jest a Dzika na nim z dumą nosze, choć fakt - raz już zostałem wyśmiany, że to niby założyło sobie dziecko patelnie na rękę
A Dzik, że tak dodam, był na bransolecie gerlachowej, czyli trochę złomu się nazbierało.
Moja konkubina dzięki Bogu woli małe i "słodziaste" zegareczki - to też i kupiłem jej małego zabytkowego Hamiltonka (który nota bene chodzi jak chce - ale jej to nie przeszkadza )
Ja mam spokój, bo przynajmniej moja kolekcja jest bezpieczna
A Dzik, że tak dodam, był na bransolecie gerlachowej, czyli trochę złomu się nazbierało.
Moja konkubina dzięki Bogu woli małe i "słodziaste" zegareczki - to też i kupiłem jej małego zabytkowego Hamiltonka (który nota bene chodzi jak chce - ale jej to nie przeszkadza )
Ja mam spokój, bo przynajmniej moja kolekcja jest bezpieczna
tygrys sypia czasami
:
ale pach, w przeciwieństwie do zegarka ni huhu nie pasuje do damskiej rączki
:
Odpowiedz do tematu
no ten pach fakt "słodziasty" nie jest
tygrys sypia czasami