Odpowiedz do tematu
:
Generalnie każdą Maryśkę można przecież zmodować.
:
Obiecałem, małe porównanie na szybko (sorki za jakość, zwykłym kompaktem):
:
Bo G-Shockowi guziczka nie nacisknął.
Bawią się wszyscy?
:
I oczywiście wszystkie daaaleko za Seiko.
Ale Spinner, jak już masz tak wszystko ustawione, to może zrób drugą fotkę, powiedzmy, za pół godziny?
To też może być interesujące porównanie.
Chociaż i tak wiadomo, że najmocniej świecić będzie Seiko, a pozostałe to pewnie na granicy percepcji.
Ale Spinner, jak już masz tak wszystko ustawione, to może zrób drugą fotkę, powiedzmy, za pół godziny?
To też może być interesujące porównanie.
Chociaż i tak wiadomo, że najmocniej świecić będzie Seiko, a pozostałe to pewnie na granicy percepcji.
Bawią się wszyscy?
:
Te fotki dla zabawy wczoraj robiłem... Mysle, ze mniej wiecej tak by było jak piszesz - pewnie Seiko i Casio by swiecily:-)
:
Ostatnio zmieniony przez Telekom 2010-04-19, 21:05, w całości zmieniany 1 raz
Swoją drogą Oceanus wg mnie najładniej świeci (chociaż oczywiście nie tak mocno jak Seiko).
Mam na myśli kolor.
Mam na myśli kolor.
Ostatnio zmieniony przez Telekom 2010-04-19, 21:05, w całości zmieniany 1 raz
Bawią się wszyscy?
:
Jaki to symbol ma? Bo przekopywac sie przez to cale stado tych modeli to dramat
hotwax napisał/a: |
Polecam tarcze strong lumi od Jacksona , one swieca normalnie , moze nie tak jak seiko , zwykle maryskowe sie do nich nie umywaja . |
Jaki to symbol ma? Bo przekopywac sie przez to cale stado tych modeli to dramat
"Muzyka – po milczeniu – najlepiej wyraża to co niewyobrażalne" Aldous Huxley (1894 - 1963)
:
MM 175 i MM 178 mozna zastosowac do MM na zamowienie , bez kosztow
pisar napisał/a: | ||
Jaki to symbol ma? Bo przekopywac sie przez to cale stado tych modeli to dramat |
MM 175 i MM 178 mozna zastosowac do MM na zamowienie , bez kosztow
:
Thx
Odpowiedz do tematu
Spinner napisał/a: |
Ta sterylna to wlasnie 175:
LINK |
Thx
"Muzyka – po milczeniu – najlepiej wyraża to co niewyobrażalne" Aldous Huxley (1894 - 1963)