Trochę mi się napstrykało fotek, trzeba więc gdzieś to zebarać w kupę
Odpowiedz do tematu
: Wakacyjna pomarańczka
Pozdrawiam,
Bartek
Bartek
:
Świetniasty jest! Bezel taki sobie ale środek bardziej przemyślany niż w OM:-)
:
Pewnie sprawdzanie godziny w tak pochmurny i zimny dzień jak dziś to czysta przyjemność
:
a jakby tak podmienić?
mnie też zawsze się bezel nie podobał - ale pomału się przyzwyczajam... niebezpiecznie zaczyna mi się podobać ta jego kanciastość i spoglądam na białego...
Ładnie i kolorowo - graty.
Spinner napisał/a: |
Świetniasty jest! Bezel taki sobie ale środek bardziej przemyślany niż w OM:-) |
a jakby tak podmienić?
mnie też zawsze się bezel nie podobał - ale pomału się przyzwyczajam... niebezpiecznie zaczyna mi się podobać ta jego kanciastość i spoglądam na białego...
Ładnie i kolorowo - graty.
Skate or die!
:
Bardzo fajny wiosenno-wakacyjny zegarek
Bezel jest jak trzeba, mogłoby za to nie być tej piątki na tarczy i napisu "Sport", samo "Seiko" wystarczyłoby w zupełności.
Bezel jest jak trzeba, mogłoby za to nie być tej piątki na tarczy i napisu "Sport", samo "Seiko" wystarczyłoby w zupełności.
:
+100000
Woytec60 napisał/a: |
mogłoby za to nie być tej piątki na tarczy i napisu "Sport", |
+100000
"Mnogość zegarków nie zwiększy zasobu czasu." AP
:
Się znowu "piątki" uczepili...
Pozdrawiam,
Bartek
Bartek
:
No biały jest kuuurcze pióro, a na bransie od Gerlachów albo Watchadoo jeszcz by dostał pazura
Cytat: |
spoglądam na białego... |
No biały jest kuuurcze pióro, a na bransie od Gerlachów albo Watchadoo jeszcz by dostał pazura
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Fotki fajne zegarek też chodź chyba bardziej wolę białą wersję aaaaa tak z innej beczki to w porównaniu z tarczą te pomarańcze są jakoś----------- mało koloru pomarańczowego
:
Kto ma iść i dokąd?
Piszemy choć albo chociaż
Ostatnio zmieniony przez Woytec60 2013-03-27, 18:05, w całości zmieniany 1 raz
Odpowiedz do tematu
turbiss napisał/a: |
...chodź chyba bardziej wolę białą wersję... |
Kto ma iść i dokąd?
Piszemy choć albo chociaż
Ostatnio zmieniony przez Woytec60 2013-03-27, 18:05, w całości zmieniany 1 raz