Odpowiedz do tematu
:
Z czcionką poeksperymentuję. Na początek wybrałem taką bo dobrze mi się kojarzy - czasy gdy faceci potrafili się ubierać.
Foch und Ch.
:
Tak - czcionka dłuzsza, fikusniejsza, na miejscu indeksów - podobna do tej ze starych Worldmasterów np:-)
Jest jeszcze inna propozycja, kompletnie minimalistyczna ale i precyzyjna, dokładna podziałka, np tak jak w mojej wysnionej Eternie Vaughan Big Date :
tylko cały bajer w tych "wystajacych" indeksach - "na płasko" straci efekt imho...
Jest jeszcze inna propozycja, kompletnie minimalistyczna ale i precyzyjna, dokładna podziałka, np tak jak w mojej wysnionej Eternie Vaughan Big Date :
tylko cały bajer w tych "wystajacych" indeksach - "na płasko" straci efekt imho...
:
Bo wtedy "facet" to był Kirk Douglas a nie Krzysztof Ibisz ...
kubama napisał/a: |
Z czcionką poeksperymentuję. Na początek wybrałem taką bo dobrze mi się kojarzy - czasy gdy faceci potrafili się ubierać. |
Bo wtedy "facet" to był Kirk Douglas a nie Krzysztof Ibisz ...
:
Czyli bez cyferków? Właśnie, tu powstaje zasadnicze pytanie. Jak wykonanć nakładane indeksy? Nałożyć równo to Pan Pikuś. Ale wykonać takie maleństwa. No jak?
Ostatnio zmieniony przez kubama 2010-04-07, 11:37, w całości zmieniany 1 raz
Spinner napisał/a: |
Jest jeszcze inna propozycja, kompletnie minimalistyczna ale i precyzyjna, dokładna podziałka, np tak jak w mojej wysnionej Eternie Vaughan Big Date
tylko cały bajer w tych "wystajacych" indeksach - "na płasko" straci efekt imho... |
Czyli bez cyferków? Właśnie, tu powstaje zasadnicze pytanie. Jak wykonanć nakładane indeksy? Nałożyć równo to Pan Pikuś. Ale wykonać takie maleństwa. No jak?
Ostatnio zmieniony przez kubama 2010-04-07, 11:37, w całości zmieniany 1 raz
Foch und Ch.
:
Ostatnio zmieniony przez Spinner 2010-04-07, 13:26, w całości zmieniany 2 razy
Obrabiarka jakas/laser 3D i z grubej tarczy usunąć wsio oprócz indeksów?
Wycinanie/wykonywanie ich i wklejanie po sztuce na tarcze to nie dla mnie zastrzegam
Wycinanie/wykonywanie ich i wklejanie po sztuce na tarcze to nie dla mnie zastrzegam
Ostatnio zmieniony przez Spinner 2010-04-07, 13:26, w całości zmieniany 2 razy
:
Starry, mnie to takie robótki wyciszają. Jakbym dostał indeksy to mogę kleić.
Foch und Ch.
:
A tak długo Fochu szukałeś związków wyznaniowych, a tu się okazuje, że to robienie tarczy wzbogaca Cię o nirvanę.
:
Jak tam postępy
:
Lipa. Weekend kończyłem Walthama i pastwiłem się nad Regulatorem. Może jutro?
Foch und Ch.
:
Ekhem...
:
Odpowiedz do tematu
%^^&& mać ... no ale szykuje się długi deszczowy weekend więc dajmy se jeszcze jedne szanse
Foch und Ch.