Odpowiedz do tematu
:
Nie ma się co przejmować czy damka czy nie damka, na małym nadgarstku fajnie takie wymiary wyglądają i to się liczy, sam mam szczupłe gałęzie i seiko 5 się świetnie nosi w podobnym rozmiarze pomimo obecnej mody i całej nagonki na posiadaczy małych zegarków. Ten zenith ogólnie spoko, gratulacje przesyłam. Jedyne co mi lekko nie pasi to dość duża koronka i przyciski chrono, ale ja się nie znam, mi się jeszcze chyba żaden chrono nie spodobał w 100% i stąd też ani jednego nie mam
:
Postanowiłem, że nie będę gratulował zegarka. Ani zdjęć. I w ogóle...
Nie wiem, nie znam się, zarobiony jestem...
:
I ja też. W ogóle uważam, że Karolinę należy zbojkotować i nie otwierać, ani tym bardziej nie komentować jego galerii i zegarków. Rzekłem i wuj.
:
o właśnie, właśnie
Bibliotek@rz napisał/a: |
Karolinę należy zbojkotować i nie otwierać, ani tym bardziej nie komentować jego galerii i zegarków |
o właśnie, właśnie
"Mnogość zegarków nie zwiększy zasobu czasu." AP
:
Zegarki * Rower * Radio
:
hmm no nie wiem, 3 tarcze i kazda jakby z innej bajki zupelnie do mnie nie gadaja. Dupke ma za to boska
s
s
:
Nie najbrzydszy, nie najbrzydszy... eh piękny zegar, graty.
:
Karol, to, że idziesz w kierunku mniejszych zegarków, to się chwali. Jednak mogliby w tym Zenicie totalizatory w jednym kolorze dać.
:
Karol, opuść pomieszczenie
Pupcia rubcia salcesonik, heloł beloł w dupę słonik!
:
To ja się przez moment cieszyłem z zanabytego Pulsarka a tu masz. Teraz już tak dobrze nie smakuje, jak się przyjrzałem zegarowi od producenta długopisów... Karolu, wszystko zepsułeś!!!!
tygrys sypia czasami
:
Odpowiedz do tematu
Wrzuci se człowiek parę fotek, to przyjdzie taki i pozamiata
I tak Autavia fajniejsza
I tak Autavia fajniejsza
Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused
русский тролль иди нахуй