Cześć,
dostałem ostrzeżenie, 2 moje posty zostały wyedytowane. Okej - rozumiem.. Nie przemyślałem tego co piszę (pisałem o tym, że mogę coś wykonać itp) i faktycznie było niezgodne z regulaminem, mimo iż intencji złych nie mam.
Powinienem mieć wystarczającą ilość postów + staż na forum, żeby w ogóle pisać na jakiś temat. Trochę to słabe dla mnie. Znam się na paskach i wyrobach skórzanych, to raczej normalne, że w takich tematach się wypowiadam. Czy wszystko co napiszę, będzie wzięte jako oferta komercyjna itp?
Żale się tu, nie ze względu na to co wyżej napisałem, ale na zablokowanie mojego tematu w Chinese Boutique, gdzie zamieściłem temat o moich wyrobach. Byłem trochę namówiony przez jednego z forumowiczów (gdy dowiedział się, że dłubie w skórze, to zachęcił mnie, żebym pokazał swoje wytwory).
Pierwszy post znów źle sformułowałem, ale poprawiłem go i nie było żadnych wzmianek komercyjnych. Niemniej jednak zablokowaliście go, w momencie, gdy była dyskusja o skórach słonia... Cały dzień byłem w pracy, nawet nie zdążyłem się wypowiedzieć...
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
: Blokowany z każdej strony
:
Przykre...może coś da się z tym zrobić
:
Zakładania tematów NIKT nie broni.
To jest Forum zegarkowe - pokaż kolego jakie porobiłeś sobie paski do swoich zegarków...wrzuć foty nadgarstkowe.
Twoje prace są fajne - ale jak chcesz TYLKO sprzedawać - to się trzeba stosowac do regulaminu ....a ten nie jest znowu taki hard core
by tak biadolić
Cezar napisał/a: |
Przykre...może coś da się z tym zrobić |
Zakładania tematów NIKT nie broni.
To jest Forum zegarkowe - pokaż kolego jakie porobiłeś sobie paski do swoich zegarków...wrzuć foty nadgarstkowe.
Twoje prace są fajne - ale jak chcesz TYLKO sprzedawać - to się trzeba stosowac do regulaminu ....a ten nie jest znowu taki hard core
by tak biadolić
:
Pokazuj, chwal się, przyjdzie czas, to czasu nie będziesz miał.
Oczywiście jak przekonasz ludzi
GrzecH napisał/a: |
TYLKO sprzedawać |
Pokazuj, chwal się, przyjdzie czas, to czasu nie będziesz miał.
Oczywiście jak przekonasz ludzi
:
Ostatnio zmieniony przez charin 2013-01-09, 00:48, w całości zmieniany 2 razy
Teraz to już nie wrzucę, bo zamknięty (edit: zajrzałem w temat, nawet jest tam zdjęcie na moim nadgarstku)
Z resztą napisałem na samej górze, że pasek, ze strusia noszę na co dzień...
Może zrobienie paska dla kolegi z pracy, to taki objaw mojego handlu i ogłaszania się?
Nie lubię się tłumaczyć, więc po prostu poproszę o usunięcie tamtego tematu.
Podaje link, żeby nie trzeba było szukać:
http://www.chinawatches.pl/viewtopic.php?t=13685
Z resztą napisałem na samej górze, że pasek, ze strusia noszę na co dzień...
Może zrobienie paska dla kolegi z pracy, to taki objaw mojego handlu i ogłaszania się?
Nie lubię się tłumaczyć, więc po prostu poproszę o usunięcie tamtego tematu.
Podaje link, żeby nie trzeba było szukać:
http://www.chinawatches.pl/viewtopic.php?t=13685
Ostatnio zmieniony przez charin 2013-01-09, 00:48, w całości zmieniany 2 razy
:
Aż tak to nie...to nie kizimizi.
Tu się nie kasuje na życzenie
Dorobisz się, to będzie otwarte. Głowa do góry, szybko zleci
charin napisał/a: |
poproszę o usunięcie tematu tamtego tematu |
Aż tak to nie...to nie kizimizi.
Tu się nie kasuje na życzenie
Dorobisz się, to będzie otwarte. Głowa do góry, szybko zleci
:
Nie przejmuj sie
"Mnogość zegarków nie zwiększy zasobu czasu." AP
:
Normalnie wzruszyłem się
Pojawiasz się, w pierwszych postach opisujesz jakie to wspaniałe wyroby robisz, proponujesz, że możesz zrobić pasek. Na uwagę, że jednak dobrze by było zapoznać się z regulaminem i go przestrzegać reagujesz fochem
Czyste prześladowanie
Zapoznaj się z regulaminem forum i bazarku. Po spełnieniu wymagań będziesz miał drogę otwartą.
Za następne dyskusje z decyzjami administracji dostaniesz kolejne ostrzeżenie
Pojawiasz się, w pierwszych postach opisujesz jakie to wspaniałe wyroby robisz, proponujesz, że możesz zrobić pasek. Na uwagę, że jednak dobrze by było zapoznać się z regulaminem i go przestrzegać reagujesz fochem
Czyste prześladowanie
Zapoznaj się z regulaminem forum i bazarku. Po spełnieniu wymagań będziesz miał drogę otwartą.
Za następne dyskusje z decyzjami administracji dostaniesz kolejne ostrzeżenie
:
A pokazywac prace-jak najbardziej mozna. Tylko zgodne z tematem forum, I Nie zawierajace ofert handlowych-na to trzeba side zasluzyc aktywnym uczestniczeniem w zyciu forum.
:
Kolego - ja , mając na koncie juz ponad 100 postów, żyjący tym forum też próbowałem ( w nieświadomości) dać coś na bazarku .
Dostałem kosza . 69 postów i 2 miesiące to niewiele .
To zabezpieczenie przed gośćmi co traktują takie fora jak allegro .
Myślę ze w Twoim wypadku tak nie jest więc nie martw się tym.
Dostałem kosza . 69 postów i 2 miesiące to niewiele .
To zabezpieczenie przed gośćmi co traktują takie fora jak allegro .
Myślę ze w Twoim wypadku tak nie jest więc nie martw się tym.
I co z tego że to kopia . Po świecie chodzi kilka miliardów kopii i nikt raczej na to nie narzeka
:
Do modów: wylewam żale, ale tego nie zabraniacie w regulaminie.
Wypowiadacie się cały czas schematami, jakbyście nawet nie przeczytali, tego co napisałem.
Nie będę się więcej tłumaczył, bo wszystko już napisałem. Możecie kpić do woli.
Wypowiadacie się cały czas schematami, jakbyście nawet nie przeczytali, tego co napisałem.
Nie będę się więcej tłumaczył, bo wszystko już napisałem. Możecie kpić do woli.
:
ALAMO Nie wiem co chcesz osiągnąć dając mi ostrzeżenie z opisem: "przemyśl sobie", ale na pewno jesteś z tego dumny.
:
Charin to tylko regulamin, myślę że Mody nie mają złych intencji, popracuj troszkę z nami,
poudzielaj się, może się Tobie u nas spodoba,
a i pacha sprzedasz nie jednego, to pewne...
poudzielaj się, może się Tobie u nas spodoba,
a i pacha sprzedasz nie jednego, to pewne...
:
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
charin, kolego ja obecnie mam tu drugie życie . Choć w pierwszym miałem około 3 koła postów ,to w tym musiałem zaczynać od nowa .... myślisz,że narzekałem??
Nie,bo swoje odbębnić trzeba ,tak że głowa do góry ,zacisnąć zęby i naprzód...
Nie,bo swoje odbębnić trzeba ,tak że głowa do góry ,zacisnąć zęby i naprzód...