Sea-Gull M177S
Odpowiedz do tematu

Gio
[Usunięty]
:
Dopełnieniem tej historii będzie tylko sytuacja, kiedy Karol będzie się chciał kiedyś jej pozbyć i to ja ją kupię będąc akurat przy kasie:-)

:
Karolku, jak sie znudzi to msg me ;)

"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
neeerola napisał/a:
...nie ładnie...

nono nieładnie, nieładnie, nieładnie plask

Pozdrawiam
Krzysiek/Fazi64

nie ładnie

nono
Nieładnie, nieładnie, nieładnie plask plask plask

:))
Edit:

Fazi! Ty masz jakiś radar na błędy, czy jak???

Ostatnio zmieniony przez rmaya 2013-01-08, 13:06, w całości zmieniany 1 raz
:
:P :D Pierwszy ;)
Michał, miałeś ją chyba w łapie, pamiętasz :?:

Ostatnio zmieniony przez Fazi 2013-01-08, 13:06, w całości zmieniany 1 raz
Pozdrawiam
Krzysiek/Fazi64

"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
:głową w mur: :głową w mur: :głową w mur: :głową w mur:
nieładnie, nieładnie, nieładnie, nieładnie, nieładnie, nieładnie, nieładnie, nieładnie, nieładnie, nieładnie,nieładnie, nieładnie, nieładnie, nieładnie, nieładnie, nieładnie, nieładnie, nieładnie, nieładnie, nieładnie,nieładnie, nieładnie, nieładnie, nieładnie, nieładnie, nieładnie, nieładnie, nieładnie, nieładnie, nieładnie,nieładnie, nieładnie, nieładnie, nieładnie, nieładnie, nieładnie, nieładnie, nieładnie, nieładnie, nieładnie,nieładnie, nieładnie, nieładnie, nieładnie, nieładnie, nieładnie, nieładnie, nieładnie, nieładnie, nieładnie,nieładnie, nieładnie, nieładnie, nieładnie, nieładnie, nieładnie, nieładnie, nieładnie, nieładnie, nieładnie,nieładnie, nieładnie, nieładnie, nieładnie, nieładnie, nieładnie, nieładnie, nieładnie, nieładnie, nieładnie,nieładnie, nieładnie, nieładnie, nieładnie, nieładnie, nieładnie, nieładnie, nieładnie, nieładnie, nieładnie,nieładnie, nieładnie, nieładnie, nieładnie, nieładnie, nieładnie, nieładnie, nieładnie, nieładnie, nieładnie,nieładnie, nieładnie, nieładnie, nieładnie, nieładnie, nieładnie, nieładnie, nieładnie, nieładnie, nieładnie,

:
Brawo :!: Przykładny uczeń ;) Zobaczysz - teraz już będziesz pamiętał :idea: :idea:

Pozdrawiam
Krzysiek/Fazi64

:
Fajowe foty i zegar też niczego sobie.Podoba mi się ta niebieska sekunda.Ja bym mu jeszcze zapodał czarny pasek...cool

Gio
[Usunięty]
:
union napisał/a:
Fajowe foty i zegar też niczego sobie.Podoba mi się ta niebieska sekunda.Ja bym mu jeszcze zapodał czarny pasek...cool

Czarny nie bałdzo, ale z granatowym wyglądał też rasowo.

:
Świetne fotki! Witamy na forum pifko A zegarek też świetny - wiem bo miałem :)) ...i prędzej czy później do niego wrócę :)

YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
Gio
[Usunięty]
:
No dzięki:-)

Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum