Nie mam fotoszopy
Odpowiedz do tematu
:
Ładny ci on a zdjęcia klasa.
Wytłumacz laikowi proszę jak on wskazuje dzień tygodnia bo jakoś nie mogę dojrzeć?
Wytłumacz laikowi proszę jak on wskazuje dzień tygodnia bo jakoś nie mogę dojrzeć?
:
Fajny zegar i świetne fotki. Graty!
Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej.
Albert Einstein
Albert Einstein
:
Wreszcie widać jego piękne detale. Super.
Kuba
:
aureatez, Zdjęcia jak robiłem, to był w trybie timera - ustawione jest pieć minut (do gotowania jaj na miękko )
W trybie "normalnego" wskazywania godziny - na tej tarczce wskazówka pokazuje dzień tygodnia.
W trybie "normalnego" wskazywania godziny - na tej tarczce wskazówka pokazuje dzień tygodnia.
:
:
Dzięki , zachodziłem w głowę nawet se jebej przeszperałęm ale tego konkretnie modelu nie znalazłem po frazie oceanus
Santino napisał/a: |
aureatez, Zdjęcia jak robiłem, to był w trybie timera - ustawione jest pieć minut (do gotowania jaj na miękko )
W trybie "normalnego" wskazywania godziny - na tej tarczce wskazówka pokazuje dzień tygodnia. |
Dzięki , zachodziłem w głowę nawet se jebej przeszperałęm ale tego konkretnie modelu nie znalazłem po frazie oceanus
:
Bo to podróba jest
aureatez napisał/a: |
tego konkretnie modelu nie znalazłem po frazie oceanus |
Bo to podróba jest
:
Za to jaka ładna podróba
Cezar napisał/a: | ||
Bo to podróba jest |
Za to jaka ładna podróba
:
Wiesz, że handel podróbami jest nielegalny...
Cezar napisał/a: |
to podróba jest |
Wiesz, że handel podróbami jest nielegalny...
:
Wiem, dlatego zrobimy to po cichutku
Santino napisał/a: |
handel podróbami jest nielegalny... |
Wiem, dlatego zrobimy to po cichutku
:
Oceanus i wszystko jasne.
Pozdrawiam
Waldek
Waldek
:
Dobry Ocek
To szukaj po "OCW"
aureatez napisał/a: |
Dzięki , zachodziłem w głowę nawet se jebej przeszperałęm ale tego konkretnie modelu nie znalazłem po frazie oceanus |
To szukaj po "OCW"
World Wide Watches
:
Odpowiedz do tematu
Pikny, foty super.