Myślałem ostatnio o nowym "pilocie" Orienta, ale skoro sprawa z P.24 wygląda tak jak wygląda, to chyba jednak trochę zaczekam
Projekt bardzo mi się podoba i czekam na dalsze informacje...
Odpowiedz do tematu
:
:
Gerlachy, zaktualizujcie mape drogowa, bo nie wiem, kiedy do providenta uderzac
beceen | ***** ***
:
My też kurka nie wiemy
Kaszanka z wykonawstwem 303 nam skutecznie "przemodelowała" drugą połowę ubiegłego roku Musieliśmy przetasować porządnie całość naszych planów, i na tę chwilę mogę powiedziec tylko tyle : w produkcji jest tryciak - i powinien być gotowy do prezentacji w styczniu. Batory, RWD i P.24 będą na dniach składane. W produkcji jest Nawigator - i tutaj liczymy na luty/marzec. Następne pójdzie automatyczne chrono, a na II połowę roku planujemy elegancika z damianowej stajni - zaczęliśmy kombinacje z moonphase, ale one wymagają poważnej modyfikacji mechanizmu bazowego żeby spełniać nasze wymagania - a to oznacza wykonanie nowych tarcz, bębnów, sprężyn ... jednym słowem, kupa roboty przed nami i Marcinem
Postaramy się też przed wakacjami pokazać kolejne z serii "Polskie okręty podwodne".
Kaszanka z wykonawstwem 303 nam skutecznie "przemodelowała" drugą połowę ubiegłego roku Musieliśmy przetasować porządnie całość naszych planów, i na tę chwilę mogę powiedziec tylko tyle : w produkcji jest tryciak - i powinien być gotowy do prezentacji w styczniu. Batory, RWD i P.24 będą na dniach składane. W produkcji jest Nawigator - i tutaj liczymy na luty/marzec. Następne pójdzie automatyczne chrono, a na II połowę roku planujemy elegancika z damianowej stajni - zaczęliśmy kombinacje z moonphase, ale one wymagają poważnej modyfikacji mechanizmu bazowego żeby spełniać nasze wymagania - a to oznacza wykonanie nowych tarcz, bębnów, sprężyn ... jednym słowem, kupa roboty przed nami i Marcinem
Postaramy się też przed wakacjami pokazać kolejne z serii "Polskie okręty podwodne".
:
ALAMO, dzieki, ale te terminy to planowane premiery sampli, czy juz egezmplarzy dla ludu? Tzn. nawigator w lutym/marcu juz do kupienia, czy dopiero model przedprodukcyjny?
beceen | ***** ***
:
Tego ci nie jestem w stanie powiedzieć, bo zwyczajni nie wiemy. Przed nami prawie miesiąc wolnego w Chinach, i jak to wpłynie na terminy to nikt nie wie Wiem co możemy mieć o końca stycznia - i nad tym się skupiamy.
:
trafia w moje gusta
:
Ostatnio zmieniony przez pmwas 2013-01-05, 13:05, w całości zmieniany 1 raz
A nie da się po prostu wsadzić ST-25 z moonphase? Bo takowe przeciez istnieją... Nie chcę broń boże się mądrzyć - tak pytam z ciekawości
Co do P.24 - zapowiada się dobrze, bardzo mnie ciekawi efekt finalny
Co do P.24 - zapowiada się dobrze, bardzo mnie ciekawi efekt finalny
Ostatnio zmieniony przez pmwas 2013-01-05, 13:05, w całości zmieniany 1 raz
Ну, погоди!
: Re: G.Gerlach PZL P.24
Eeech, wsadzilibyście cerkiewki i byłoby zaj3biście.
pozdrawiam
Narfas
ALAMO napisał/a: |
Nie podjęliśmy jeszcze decyzji co do wskazówek, ponieważ zgodnie z naszym pomysłem, mają one być ażurowe, z masą świecącą pokrywającą krawędzie. |
Eeech, wsadzilibyście cerkiewki i byłoby zaj3biście.
pozdrawiam
Narfas
:
Nie, bo ma brzydką tarczę. Tarcza bedzie robiona od nowa.
pmwas napisał/a: |
A nie da się po prostu wsadzić ST-25 z moonphase? |
Nie, bo ma brzydką tarczę. Tarcza bedzie robiona od nowa.
:
Kto mi to wszystko zasponsoruje ja się pytam qwa.
Ostatnio zmieniony przez Michał 2013-01-05, 15:11, w całości zmieniany 1 raz
Batory, RWD i P.24 będą na dniach składane. W produkcji jest Nawigator - i tutaj liczymy na luty/marzec. Następne pójdzie automatyczne chrono, a na II połowę roku planujemy elegancika z damianowej stajni |
kolejne z serii "Polskie okręty podwodne". |
Kto mi to wszystko zasponsoruje ja się pytam qwa.
Ostatnio zmieniony przez Michał 2013-01-05, 15:11, w całości zmieniany 1 raz
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
musisz się dobrze wżenić
Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
Odwieczne pytanie kolekcjonera
Michał G. napisał/a: | ||||
Kto mi to wszystko zasponsoruje ja się pytam qwa. |
Odwieczne pytanie kolekcjonera
Ну, погоди!
:
A co to ma być dokładnie? Są już jakieś szkice?
na II połowę roku planujemy elegancika z damianowej stajni |
A co to ma być dokładnie? Są już jakieś szkice?
Segoy
:
Elegant to ten co ma mieć czarny mechanizm?
Jeśli tak, to czy fazy księżyca to oblig?
Jeśli tak, to czy fazy księżyca to oblig?
Były starszy szeregowy Wintergreen był to złośliwy gnojek, który znajdował zadowolenie w swojej bezsensownej pracy.
:
Ze trzy
W tym nie bedzie czarnego mechanizmu.
Odpowiedz do tematu
Cytat: |
A co to ma być dokładnie? Są już jakieś szkice? |
Ze trzy
W tym nie bedzie czarnego mechanizmu.