Tak przebierałem trochę dziś w pudełku i taką piątkę wybrałem...
Odpowiedz do tematu
: Kilku starych japońców
World Wide Watches
:
Orient mi się widzi. Nosiłbym.
Pozdrawiam
Eryk
Pozdrawiam
Eryk
:
Sea Horse świetny. Chyba nawet ładniejszy niż KS (wiem, herezję uprawiam)
Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej.
Albert Einstein
Albert Einstein
:
I jak tu nie znienawidzić niektórych kumotrów z CW
Kolekcja jak trzeba, pozdrawiam z wyrazami zazdrości
Kolekcja jak trzeba, pozdrawiam z wyrazami zazdrości
:
O żesz k...zepsuł mi cały weekend
I po co ja tu zaglądałem, "japońców" mi się oglądać zachciało
Wypadam, może zajrzę na forum jutro, jak mi przejdzie
I po co ja tu zaglądałem, "japońców" mi się oglądać zachciało
Wypadam, może zajrzę na forum jutro, jak mi przejdzie
:
Piękności
:
proszę tych na bransach za dużo nie nosić coby się nie ściorały przed moim zakupem
Świetna kolekcja
Świetna kolekcja
Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
Fajne, zacne. Może i ja swoje tu pokażę. Do każdego, z wyjątkiem kredensa, braciszka dobiorę
Ale to pewnie już jutro, niedługo zaczynamy świętować wigilię 3 Króli paru czytelników zapowiedziało się z wizytą.
Ale to pewnie już jutro, niedługo zaczynamy świętować wigilię 3 Króli paru czytelników zapowiedziało się z wizytą.
Witajcie na Forum chinawatches.
Przynależność do forum nie jest obowiązkowa.
Przynależność do forum nie jest obowiązkowa.
:
Kapitalne!
Ну, погоди!
:
Piękne stadko.
:
W sumie nie wiem, czy mi się bardziej podoba Sea Horse czy niebieskie chrono... Hmm
:
Odpowiedz do tematu
Dzięki chłopaki i dziewczyny
A Ty Jacek lepiej nie pokazuj, bo Cię wszyscy znienawidzą.
BTW lepszej kolekcji Seikaczy niż Twoja u nikogo jeszcze nie widziałem, tak więc na zapas już zazdraszczam
xylog napisał/a: |
Fajne, zacne. Może i ja swoje tu pokażę. Do każdego, z wyjątkiem kredensa, braciszka dobiorę
Ale to pewnie już jutro, niedługo zaczynamy świętować wigilię 3 Króli paru czytelników zapowiedziało się z wizytą. |
A Ty Jacek lepiej nie pokazuj, bo Cię wszyscy znienawidzą.
BTW lepszej kolekcji Seikaczy niż Twoja u nikogo jeszcze nie widziałem, tak więc na zapas już zazdraszczam
World Wide Watches