Zielony alpinista.
Odpowiedz do tematu

:
Przyłączam się do szczerego - FOK JU! :))

missed555
[Usunięty]
:
Zegarek mnie się podoba.
Wskazówki mnie się nie podobają

:
Apa13 napisał/a:
Gratuluje, jednak zegarek do mnie nie przemawia.

Się osoba nie zna, ale osoba dorośnie, to się pozna :)) , gratulujem jednej osobie wieku, a drugiej czasowskazywacza :)

Nie oceniaj człowieka po tym gdzie pije, ale ile może wypić! :))
:
:))

:
Fajny jest, rozmiar ok, kolor ok, manufaktura zacna, czego chcieć więcej :)) Gratki.

:
machlo - pozamiatałeś..nosiłbym

:
Jeden z tych zegarków, które przed zakupem musiałbym obejrzeć. Ciekawi mnie jak ta zieleń współgra ze złotem :))

:
Buczo napisał/a:
jak ta zieleń współgra ze złotem

Jak barokokoko :))
A na poważnie bardzo fajne zestawienie...

Spam
[Usunięty]
:
...nosiłbym... foczka...

:
Machlo starasz się jak widzę nieustannie aby mój poziom nienawiści do Osoby nie opadł.
graty i foch
pifko :foch:

Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
A na mnie ten zegar wcale nie dziala :/
A Tobie machlo Gratuluje ''posiadania'' ;)

Ostatnio zmieniony przez frog 2013-01-05, 15:28, w całości zmieniany 1 raz
Czas nie pieniądz, zawsze jest.
:
Mam pytanie odnośnie bransoletki. Ten model w oryginalne zdaje się jest tylko na pasku. SARB13 i SARB15 były na bransolecie i to chyba ona. Ile ma szerokości centralny link?

Woytec60
[Usunięty]
:
Mzeg napisał/a:
Mam pytanie odnośnie bransoletki. Ten model w oryginalne zdaje się jest tylko na pasku. SARB13 i SARB15 były na bransolecie i to chyba ona. Ile ma szerokości centralny link?

Oryginalną bransoletę można sobie dokupić za jedyne $179
http://www.seiyajapan.com...mm-SARB015.html
Plus oczywiście koszty przesyłki, cło i wata ;)
Kupując swojego zamówiłem bransoletę od razu i okazało się, że zupełnie niepotrzebnie.
Jak lubię "kajdany" tak w tym przypadku po przymierzeniu powędrowała z powrotem do folii.
Wymiarów Ci nie podam bo nie mam już ani Alpinisty ani bransolety ale pozwolę sobie twierdzić, że "zieleniec" właściwie wygląda tylko na brązowym pasku, oryginalnym lub podobnym :)

Ostatnio zmieniony przez Woytec60 2013-01-06, 10:32, w całości zmieniany 1 raz
:
Woytec60 napisał/a:
Mzeg napisał/a:

Oryginalną bransoletę można sobie dokupić za jedyne $179
http://www.seiyajapan.com...mm-SARB015.html
Plus oczywiście koszty przesyłki, cło i wata ;)

Może to się wydać dziwne ale pytam o bransoletkę pod kątek zmodowania...5tki :) Tak się składa, że 5tka w klasycznej oysterowskiej kopercie na porządnej jakości bransolecie ma ten feel, który spotykamy w zegarkach za 5 a nawet 10 tys, fakt że z jeszcze "lepszym feelingiem" ale również z niewspółmiernymi do niego dodatkowymi kosztami. Pytanie do machlo pozostaje więc otwarte.
U Seya koszty przesyłki w cenie, cła przy tej cenie można nie zapłacić (150 Euro) a Vat to zależy.

Woytec60
[Usunięty]
:
Rozumiem, jeśli zrobisz takiego moda to chętnie obejrzę fotki :)
Sam mam taką piąteczkę (SNX123) ale noszę na pasku z racji tego, że oryginalna jest ze zwijanej blaszki. Jednak ona ma 19 mm w uszach więc tamta bransoleta nie podpasowałaby.

Co do cła i waty to zapewne masz rację, mogłoby przejść.
U mnie była razem z zegarkiem więc mnie nie ominęło :/

Ostatnio zmieniony przez Woytec60 2013-01-06, 13:04, w całości zmieniany 1 raz
Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum