G.Gerlach FOKA
Odpowiedz do tematu

:
gzubek71 napisał/a:
Jak będziecie jeszcze Fokę focić, to dajcie jej mniej sterylne tło- jakieś plenerowe. Będzie czad.

Jest plener, jest bransa.
Tylko koperta w wersji beta :D

:
ALAMO napisał/a:
Nie peniaj Tomirku, prawdopodobnie zrobimy swapa - bo pomysł dziko-sokolej koperty z tym bezelem i bebechami ma zarypisty potencjał pifko
Tylko nad tematyką pracujemy :-)

Wsadźcie wskazówki Dziko-Sokole do Foki (temat już przerabiany i stąd wiem, że fajnie to wygląda, bom na własne oczy widział taką wersję testową na poprzednim zlocie) i ten bezel z wersji beta (bez lumy kolorowej znaczy) i będzie miazga :-) Ta beczka w wersji finalnej jest nie-sa-mo-wi-ta!

:
ALAMO napisał/a:
Tomir napisał/a:
Kurcze, jakby taki zegarek można było kupić z normalną, uszatą kopertą to brałbym jak Reksio szynkę :)) Beczka niestety ni huhu do mnie nie mówi :(

Nie peniaj Tomirku, prawdopodobnie zrobimy swapa - bo pomysł dziko-sokolej koperty z tym bezelem i bebechami ma zarypisty potencjał pifko
Tylko nad tematyką pracujemy :-)

No kurde nie wiem, gust jest jak dupa. Każdy ma swoją. Ja nie moge sie przekonac do beczek i juz. Ale cała reszta Foki... Genialna pod każdym względem. Tarcza, wskazówki, bezel, kolorki... Urzekły mnie. Jak tylko będzie swap to chyba jak w dym wejdę.

:
No ale Foka to jest Foka, i jej nigdzie pakować nie będziemy ;-)

:
Tomir ale miałeś Fokę na nadgarstku? Bo ja wcześniej też myślałem, że beczka to tylko dla starych ludzi :))

:
nie, na łapie jej nie miałem :( Pewnie będzie jeszcze okazja przymiarkę zrobić.

:
nav napisał/a:
że beczka to tylko dla starych ludzi :))

Ooo, trafiasz na moją prywatną bluelist :złośliwiec: :))

:
wielebny napisał/a:
Ooo, trafiasz na moją prywatną bluelist :złośliwiec: :))

Wielebny rozumiem że to ma coś wspólnego z niebieskim kolorem niektórych nicków? :))

:
Nie, blacklist jest już tak popularna, że moja jest blue :złośliwiec: :))

:
Wielebny podoba mi się Twoje poczucie humoru :P ale żeby nie spamować jałowo to jeszcze "lume-shot"

:
nav napisał/a:
ale żeby nie spamować jałowo to jeszcze "lume-shot"

Szpamerka nigdy nie jest jałowa i na tym forumie ma wieloletnie tradycje :)
Fotka obleci, ale to tylko dlatego ze pomyślałeś o zatrzymaniu sekundy :P ;)

:
Musiałem się przyjrzeć aby sekundę znalexc :))

"Mnogość zegarków nie zwiększy zasobu czasu." AP
:
Przysięgam koronka była zakręcona ;)

:
Ja nic o koronce nie pisałem :P :))

:
Ta luma to na zdjęciu nie powala. Faktycznie taka słaba?

Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum