Fotograf ze mnie żaden, ale Foka tak mi się podoba że postanowiłem wrzucić kilka zdjęć.
Odpowiedz do tematu
: G.Gerlach FOKA
Ostatnio zmieniony przez nav 2012-11-01, 22:17, w całości zmieniany 1 raz
Ostatnio zmieniony przez nav 2012-11-01, 22:17, w całości zmieniany 1 raz
:
Nie gadaj ładne fotki. Na pierwszym i trzecim zdjęciu dobrze wyłapałeś kolor tarczy
:
Byłby taki fajny łocz gdyby nie te kolorowe "zdobienia" na bezelu
:
Możesz sobie zawsze kolorki zmodować.
nav fajne foty.
winter napisał/a: |
Byłby taki fajny łocz gdyby nie te kolorowe "zdobienia" na bezelu |
Możesz sobie zawsze kolorki zmodować.
nav fajne foty.
:
Ostatnio zmieniony przez nav 2012-11-01, 16:53, w całości zmieniany 1 raz
Winter kiedy ogladalem zdjecia na forum to mialem podobne odczucie, natomiast na żywo bardzo mi się podoba. Ale "o gustach się nie dyskutuje" wiec jednym się spodoba, innym nie.
Słoniu malo zdjec, bo atelier male
Słoniu malo zdjec, bo atelier male
Ostatnio zmieniony przez nav 2012-11-01, 16:53, w całości zmieniany 1 raz
:
Piękny zegar.
:
Zamiast znicze na grobie palić to zegarki foci Żebym miał tysiaka na zbyciu to teraz na bazarku obrodziło w nowe foczki
:
nav, jeszcze czekam na swój egzemplarz więc zobaczymy ale poziom sceptycyzmu mam dość wysoki. Foty oczywiscie bardzo fajne
:
Kurcze, jakby taki zegarek można było kupić z normalną, uszatą kopertą to brałbym jak Reksio szynkę Beczka niestety ni huhu do mnie nie mówi
:
NIE MELEPECIĆ mi tu foty fajne a zegar to juz wszyscy wiedzą
:
Tomir uszata nie bylaby taka kozacka, ale nie wiem czy Amfibia nie ma uszu.
Kumotry jakby ktos mogl wrzucic zdjecia Foki na oryginalnej bransolecie to bylbym wdzieczny- bo zaastanwiam się czy nie kliknac...
Kumotry jakby ktos mogl wrzucic zdjecia Foki na oryginalnej bransolecie to bylbym wdzieczny- bo zaastanwiam się czy nie kliknac...
:
Jak będziecie jeszcze Fokę focić, to dajcie jej mniej sterylne tło- jakieś plenerowe. Będzie czad.
Pozdrawiam
Waldek
Waldek
:
Nie peniaj Tomirku, prawdopodobnie zrobimy swapa - bo pomysł dziko-sokolej koperty z tym bezelem i bebechami ma zarypisty potencjał
Tylko nad tematyką pracujemy
Tomir napisał/a: |
Kurcze, jakby taki zegarek można było kupić z normalną, uszatą kopertą to brałbym jak Reksio szynkę Beczka niestety ni huhu do mnie nie mówi |
Nie peniaj Tomirku, prawdopodobnie zrobimy swapa - bo pomysł dziko-sokolej koperty z tym bezelem i bebechami ma zarypisty potencjał
Tylko nad tematyką pracujemy
:
Jak pisałem wcześniej, dla mnie foka na pasku lub gumie nie wygląda fajnie...Jakaś taka za duża do nich.
Natomiast na bransolecie super. Tylko wagowo wtedy się robi nie bałdzo.
Ale to już jak kto lubi....
Odpowiedz do tematu
nav napisał/a: |
zaastanwiam się czy nie kliknac... |
Jak pisałem wcześniej, dla mnie foka na pasku lub gumie nie wygląda fajnie...Jakaś taka za duża do nich.
Natomiast na bransolecie super. Tylko wagowo wtedy się robi nie bałdzo.
Ale to już jak kto lubi....