Odpowiedz do tematu
:
Szczena mi odpadła jak wlazlem w ten temat... Piękny zegarek, w dodatku w takim stanie. Graty Tomir!!!
:
Powitać Lecha! Fajnie, że znowu jesteś!
Poliot mega przewypaśny! Tak ja pisał Sylwek - złote indeksy robią robotę!
Poliot mega przewypaśny! Tak ja pisał Sylwek - złote indeksy robią robotę!
Skate or die!
:
Dzięki Prezes, mam nadzieję że znowu na dłużej, bo ostatnio ni wuj nie miałem czasu, zdrowia i jakiś sezon ogórkowy w zegarkach mnie dotknął przez to
:
Gratulacje!
A tarcza (czyli newralgiczny element) oryginalna, czy wspolczesnej produkcji?
A tarcza (czyli newralgiczny element) oryginalna, czy wspolczesnej produkcji?
:
bebechy, szkło, koronka, wskazówki, tarcza. Wszystko wygląda na oryginalne
:
pojechane....bardzo ładny zegareczek...bebechy miodzio...
nazwa wątku pasuje jak ulał
nazwa wątku pasuje jak ulał
:
Rzeczywiscie, tych cywilnych na ebayu nie widac.
Za to "wojskowych" w stanie idealnym (i to zarowno luzem, jak w zegarkach) jest za duzo, zeby to byly unikalne biale kruki. O, takie:
Za to "wojskowych" w stanie idealnym (i to zarowno luzem, jak w zegarkach) jest za duzo, zeby to byly unikalne biale kruki. O, takie:
:
...bo to nówki serwisowe... ta strela mi ostatnio sen z powiek strąca
:
No to mi Zbychu zabiłeś ćwieka
Zegarki są wystarczająco drogie, żeby się opłacało zrobić im tarcze-zamienniki ...
I oczywiście I klasa, i zakłady Kirowa, i 3017 ... no po prostu perełka kolekcjonerska, w sam raz dla Amerykanów ... Co to dla nich 100 dolców ...
Zegarki są wystarczająco drogie, żeby się opłacało zrobić im tarcze-zamienniki ...
I oczywiście I klasa, i zakłady Kirowa, i 3017 ... no po prostu perełka kolekcjonerska, w sam raz dla Amerykanów ... Co to dla nich 100 dolców ...
:
...są nawet w kompletach ze wskazówkami... za jedyne 39 $
to akurat a aukro.ru
to akurat a aukro.ru
:
Ostatnio zmieniony przez Tomir 2012-10-30, 21:56, w całości zmieniany 1 raz
Niewiele się różniące ale jednak nieco inne indeksy no i wskazówki z innymi czubkami no i troszkę grubsze. Ale Santino w sumie mógłby sobie złożyć takiego - zależało mu na złotych wykończeniach. Ciekawe czy taka tarcza i wskazówki do współczesnej Striely podejdą? Rozmiar koperty taki sam ale mechanizm 3133.
Ostatnio zmieniony przez Tomir 2012-10-30, 21:56, w całości zmieniany 1 raz
:
...ten z aukro taką tarczę ma założoną a to chyba 3017... czy się mylę?
http://aukro.ua/chasy-strela-i2717959296.html
http://aukro.ua/chasy-strela-i2717959296.html
:
Ja to bym sobie takiego złożył. Podoba mi się a nie jestem ortodoksem.
Jakby tak chcieć wszystko złożyć to ile mniej wiecej potrzeba by na to przeznaczyć?
Jakby tak chcieć wszystko złożyć to ile mniej wiecej potrzeba by na to przeznaczyć?
Skate or die!
:
Odpowiedz do tematu
Nawiasem mowiac, tarcze chyba na dodatek byly roznej jakosci. tutaj moja trojka:
I widac, ze te biale sa roznej jakosci. Ta po lewej ma napisy grube, mocne, nieco rozlane:
A ta po prawej - napisy jakby wyplowiale, "malo czarne":
I widac, ze te biale sa roznej jakosci. Ta po lewej ma napisy grube, mocne, nieco rozlane:
A ta po prawej - napisy jakby wyplowiale, "malo czarne":