Odpowiedz do tematu
:
Swietny jest szczerze gratuluje
Trzeba miec jaja jak arbuzy a zwieracze z hartowanej stali zeby kupic GSa
Trzeba miec jaja jak arbuzy a zwieracze z hartowanej stali zeby kupic GSa
:
Dlaczego? To jest naturalny kierunek dla kogoś, kto ceni zegarmistrzostwo.
:
Wiem bo mam same Seikacze Jest jakas magia w tej marce i mi sie strasznie podoba....ja bym kupil takiego GSa....ale wiekszosc pewnie by sie kusila na jakiegos szwajcara
:
Ja wiem...?
Kaske starczy miec, jak do wszystkiego, co mozna kupic...
dasiek7 napisał/a: |
Swietny jest szczerze gratuluje
Trzeba miec jaja jak arbuzy a zwieracze z hartowanej stali zeby kupic GSa |
Ja wiem...?
Kaske starczy miec, jak do wszystkiego, co mozna kupic...
Jakigos mie Ponie Buoze stwuozyl, takigo mie mos...
------------------------------------------------------
Nieoficjalny fanklub pana Ibe
------------------------------------------------------
Nieoficjalny fanklub pana Ibe
:
Szczególnie dla Seikoholica
Na razie jeszcze nie doszedłem do tego etapu, ale po przymiarce w Zgierzu kto wie
Blaz napisał/a: |
Dlaczego? To jest naturalny kierunek dla kogoś, kto ceni zegarmistrzostwo. |
Szczególnie dla Seikoholica
Na razie jeszcze nie doszedłem do tego etapu, ale po przymiarce w Zgierzu kto wie
World Wide Watches
:
Stąd większość? Nie, nie sądzę. Z tzw. stronnictwa piramidy prestiżu to owszem.
Dla mnie jedno- góra dwuzegarkowca ideałem jest pewien Citizen HEQ, ale jeśli chodzi o mechaniki (no, umówmy się, że mechaniki ) to po zobaczeniu na żywca jak się porusza wskazówka w tym Grand Seiko, to nie ma innego zegarka godnego uwagi.
dasiek7 napisał/a: |
.ale wiekszosc pewnie by sie kusila na jakiegos szwajcara |
Stąd większość? Nie, nie sądzę. Z tzw. stronnictwa piramidy prestiżu to owszem.
pasti napisał/a: | ||
Szczególnie dla Seikoholica Na razie jeszcze nie doszedłem do tego etapu, ale po przymiarce w Zgierzu kto wie |
Dla mnie jedno- góra dwuzegarkowca ideałem jest pewien Citizen HEQ, ale jeśli chodzi o mechaniki (no, umówmy się, że mechaniki ) to po zobaczeniu na żywca jak się porusza wskazówka w tym Grand Seiko, to nie ma innego zegarka godnego uwagi.
:
Rozumiem, że xylog był na warszawskim spocie i widziałeś na żywo ? Oj boje się, że jak zobaczę to będę chciał mieć, a jak mnie mocno najdzie to duża wyprzedaż będzie
Dla mnie jedno- góra dwuzegarkowca ideałem jest pewien Citizen HEQ, ale jeśli chodzi o mechaniki (no, umówmy się, że mechaniki ) to po zobaczeniu na żywca jak się porusza wskazówka w tym Grand Seiko, to nie ma innego zegarka godnego uwagi. |
Rozumiem, że xylog był na warszawskim spocie i widziałeś na żywo ? Oj boje się, że jak zobaczę to będę chciał mieć, a jak mnie mocno najdzie to duża wyprzedaż będzie
World Wide Watches
:
Był, był. I Grand Seiko było królem wieczoru.
:
Wcale się nie dziwie... taki z tych nowszych modeli to chyba pierwszy w PL
Był, był. I Grand Seiko było królem wieczoru. |
Wcale się nie dziwie... taki z tych nowszych modeli to chyba pierwszy w PL
World Wide Watches
:
Pasti, każde Grand Seiko jest godne polecenia. Te smaczki w wykonaniu, stalowe wskazówki, indeksy, logotypy, koperta. Jednak ruch Spring Drive'a jest nie do pobicia. Gdybym miał wybierać pomiędzy hi-beatem a SD, wybrałbym tego drugiego...
:
Ostatnio zmieniony przez Ratler Wściekły I 2012-09-29, 21:54, w całości zmieniany 1 raz
Odpowiedz do tematu
zobaczcie lwa na tarczy w modelu Grand Seiko - 50Th Anniversary
http://www.youtube.com/wa...feature=related
http://www.youtube.com/wa...feature=related
Ostatnio zmieniony przez Ratler Wściekły I 2012-09-29, 21:54, w całości zmieniany 1 raz
Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.