Zagarki Gagarina dla Amerykanów robi się stosunkowo łatwo:
http://www.flickr.com/photos/jurvetson/5959344248/
Gb.
Odpowiedz do tematu
:
:
...fenomen zbiorowej halucynacji
:
No tak, niektórym nawet nie przeszkadza że na pseudo grawerce na deklu jest błędnie napisane nazwisko. Może Gagarinowi fachowiec grawerował to "w stanie nieważkości" .
Jacek. co do spisów tego co leciało w kosmos - jak spisywali tak samo dokładnie jak nasi przy locie Hermaszewskiego (w spisie brak Unitry a na filmikach i fotkach jest) to Gagarin mógł mieć ze sobą nawet zegar ścienny .
Jacek. napisał/a: |
Zagarki Gagarina dla Amerykanów robi się stosunkowo łatwo:
http://www.flickr.com/photos/jurvetson/5959344248/ :grin:Gb. |
No tak, niektórym nawet nie przeszkadza że na pseudo grawerce na deklu jest błędnie napisane nazwisko. Może Gagarinowi fachowiec grawerował to "w stanie nieważkości" .
Jacek. co do spisów tego co leciało w kosmos - jak spisywali tak samo dokładnie jak nasi przy locie Hermaszewskiego (w spisie brak Unitry a na filmikach i fotkach jest) to Gagarin mógł mieć ze sobą nawet zegar ścienny .
:
I Majaka, co by sie jej nie nudziło
ALAMO napisał/a: |
Albo co najmniej kryształową Mołnię |
I Majaka, co by sie jej nie nudziło
..stare chłopy a pokazują pudełka...jak dzieci..
Wilk jest tylko jeden ! podrupkowicze...
Darmowy serwer fotek do 16 GB
Wilk jest tylko jeden ! podrupkowicze...
Darmowy serwer fotek do 16 GB
:
Ostatnio zmieniony przez chgreg 2012-08-30, 11:10, w całości zmieniany 1 raz
Teraz czytałem wywiad z córka Gagarina, dla czytajacych cyrylicą TUTAJ i ona powiedziała że mógł zabrać ze sobą w kosmos tylko 20 gramów osobistych rzeczy... więc miał napewno zdjęcie Mołni i Majaka. a napewno miał zdjęcie żony.
Ostatnio zmieniony przez chgreg 2012-08-30, 11:10, w całości zmieniany 1 raz
:
Przy locie Wostoka 1 raczej sprawdzali dokładnie. A Hermaszewski z Klimukem to podobno nawet gorzałę w plastykowym worku przemycili
Gb.
[ Dodano: 2012-08-30, 12:06 ]
I razem mieli dużo rozkosznych Jantarów. Wzruszające.
Gb.
chgreg napisał/a: |
Jacek. co do spisów tego co leciało w kosmos - jak spisywali tak samo dokładnie jak nasi przy locie Hermaszewskiego (w spisie brak Unitry a na filmikach i fotkach jest) to Gagarin mógł mieć ze sobą nawet zegar ścienny . |
Przy locie Wostoka 1 raczej sprawdzali dokładnie. A Hermaszewski z Klimukem to podobno nawet gorzałę w plastykowym worku przemycili
Gb.
[ Dodano: 2012-08-30, 12:06 ]
Monter napisał/a: | ||
I Majaka, co by sie jej nie nudziło |
I razem mieli dużo rozkosznych Jantarów. Wzruszające.
Gb.
:
Fajna stronka ze zdjęciami z kosmosu, widać rosyjskich astronautów a i zegarki też widać:)
Zdjęcia świetne polecam!
http://englishrussia.com/...ooting-earth/3/
Zdjęcia świetne polecam!
http://englishrussia.com/...ooting-earth/3/
:
...ale przepiękny widok mają tam z góry...
:
Nigdzie nie mogę wygrzebać listy rzeczy które zabrali ze sobą na pokład Wostoka 1. A już mi czytanie w cyrylicy bokami wychodzi. Jakby ktoś trafił w sieci to poproszę o info.
Jacek. napisał/a: |
Przy locie Wostoka 1 raczej sprawdzali dokładnie. |
Nigdzie nie mogę wygrzebać listy rzeczy które zabrali ze sobą na pokład Wostoka 1. A już mi czytanie w cyrylicy bokami wychodzi. Jakby ktoś trafił w sieci to poproszę o info.
:
Ostatnio zmieniony przez Szymek 2012-08-30, 19:44, w całości zmieniany 1 raz
Ostatnio zmieniony przez Szymek 2012-08-30, 19:44, w całości zmieniany 1 raz
:
Przecież to wywiad z córką Popowicza - pierwszego ukraińskiego kosmonauty.
Ostatnio zmieniony przez Eustachy 2012-08-30, 20:20, w całości zmieniany 1 raz
chgreg napisał/a: |
Teraz czytałem wywiad z córka Gagarina, dla czytajacych cyrylicą TUTAJ i ona powiedziała że mógł zabrać ze sobą w kosmos tylko 20 gramów osobistych rzeczy... więc miał napewno zdjęcie Mołni i Majaka. a napewno miał zdjęcie żony. |
Przecież to wywiad z córką Popowicza - pierwszego ukraińskiego kosmonauty.
Ostatnio zmieniony przez Eustachy 2012-08-30, 20:20, w całości zmieniany 1 raz
"Od dawna już nie nosiłem zegarka. Przeszkadzał mi. Czułem się źle. Miałem wrażenie, że coś pęta mi przegub."
E.Stachura " Cała jaskrawość "
:
Masz rację Eustachy, widzisz już 2 posty wyżej pisałem że od sylabizowania cyrylicy mi się mózg zlasował Dziś w robocie ukradkiem cały dzień czytałem na temat Gagarina i mi się pokręciło Co samogon z mózgiem robi .
Ostatnio zmieniony przez chgreg 2012-08-30, 20:51, w całości zmieniany 1 raz
Eustachy napisał/a: |
Przecież to wywiad z córką Popowicza - pierwszego ukraińskiego kosmonauty. |
Masz rację Eustachy, widzisz już 2 posty wyżej pisałem że od sylabizowania cyrylicy mi się mózg zlasował Dziś w robocie ukradkiem cały dzień czytałem na temat Gagarina i mi się pokręciło Co samogon z mózgiem robi .
Ostatnio zmieniony przez chgreg 2012-08-30, 20:51, w całości zmieniany 1 raz
:
"Co samogon z mózgiem robi"
Zaraz sprawdzę na sobie
Zaraz sprawdzę na sobie
"Od dawna już nie nosiłem zegarka. Przeszkadzał mi. Czułem się źle. Miałem wrażenie, że coś pęta mi przegub."
:
Odpowiedz do tematu
Dobrze robi. Mniam.
На здоровье!
Gburp.
На здоровье!
Gburp.