Jakies postanowienia na nowy rok ?
Mnie czeka duzo zmian prywatnych i chcialbym w tym czasie kupowac nowe nabytki ale ciezko bedzie , gdyz Remont i przeprowadzka zbliza sie duzymi krokami. Remonty to droga sprawa ..
Z okazji roku Tygrysa zycze wam owocnych polowan na zegarki wszystkich nacji.
Odpowiedz do tematu
:
Rosjanie mawiają że jedna przeprowadzka to jak pól pożaru - nie zazdroszczę - w ciągu ostatnich 10 lat 3 razy się przeprowadzałem i 2 remontowałem więc wiem jak jest.
Zegarkowych planów nie mam - chyba dopadł mnie kryzys bo nie wiem czego mógłbym pragnąć - może to już czas zapolować na grubego zwierza? odpuścić drobne zakupy, sprzedać część zegarków i kupić coś zajebistego!
Sam nie wiem... Mam bardzo słabą silną wolę
Zegarkowych planów nie mam - chyba dopadł mnie kryzys bo nie wiem czego mógłbym pragnąć - może to już czas zapolować na grubego zwierza? odpuścić drobne zakupy, sprzedać część zegarków i kupić coś zajebistego!
Sam nie wiem... Mam bardzo słabą silną wolę
:
Dostaniesz w sobotę prezent urodzinowy to ci wróci animusz
kadarius napisał/a: |
Rosjanie mawiają że jedna przeprowadzka to jak pól pożaru - nie zazdroszczę - w ciągu ostatnich 10 lat 3 razy się przeprowadzałem i 2 remontowałem więc wiem jak jest.
Zegarkowych planów nie mam - chyba dopadł mnie kryzys bo nie wiem czego mógłbym pragnąć - może to już czas zapolować na grubego zwierza? odpuścić drobne zakupy, sprzedać część zegarków i kupić coś zajebistego! Sam nie wiem... Mam bardzo słabą silną wolę |
Dostaniesz w sobotę prezent urodzinowy to ci wróci animusz
:
Myslalem tez otym co pisze Kadarius .. moze sobie przed tymi perturbacjami wszystkimi sprawic jakis wyjatkowy i tylko pasujacy do moich gustow zakup.
Taki z limitacji z personalnym numerem. Oczywiscie nie chce rezygnowac z pomniejszych zakupow np. bazarkowych. Tez myslalem o uszczupleniu kolekcji , ale jeszcze nie wiem co i kiedy.
Taki z limitacji z personalnym numerem. Oczywiscie nie chce rezygnowac z pomniejszych zakupow np. bazarkowych. Tez myslalem o uszczupleniu kolekcji , ale jeszcze nie wiem co i kiedy.
:
Widzę, że moja depresja udzieliła się innym i Was też wzięło na wyprzedaże
Moje postanowienie noworoczne - wreszcie kupić chińczyka - konkretnie Sea-gull m163s
Moje postanowienie noworoczne - wreszcie kupić chińczyka - konkretnie Sea-gull m163s
СДЕЛАНО В СССР – najlepsze zegarki na świecie !!!
:
Moje postanowienia noworoczne już się zrobiły
Seiko SKX007 -> ok
Miał być Komandirski jest Amfibia -> ok
Pierwszy G-Shock -> ok
Teraz jakieś postanowienia marcowe muszę wymyślić
Seiko SKX007 -> ok
Miał być Komandirski jest Amfibia -> ok
Pierwszy G-Shock -> ok
Teraz jakieś postanowienia marcowe muszę wymyślić
:
Przystapilem juz do realizacji mojego egzotycznego pomyslu na jeden zegarek na dluzszy czas , co uprzyjemni mi czas przemian zwiazanych z tym czgo cholernie nie lubie remont (y) przeprowadzka itp czynosci ktore pozbawia mnie resztek kasy. Trzeba teraz cos zanabyc.
Z typow zegarkow - garnitorowy lotnik nurek - postawilem na odmiane tego ostatniego czyli ma to byc tool-watch ale nie o zacieciu militarnym.
Trwaja prace poszukiwawcze
Z typow zegarkow - garnitorowy lotnik nurek - postawilem na odmiane tego ostatniego czyli ma to byc tool-watch ale nie o zacieciu militarnym.
Trwaja prace poszukiwawcze
:
Ja mam postanowienie budowlane. I to może oznaczać koniec zakupów zegarkowych (mam nadzieję, że nie)
...all we do is eliminate our future with the things we do today.
Money is our incentive now so that makes it okay.
Money is our incentive now so that makes it okay.
:
Ja mam cos ekstra zegarkowego na oku, ale musze czekac na te perelke do konca maja. Wtedy sie pochwale. A poza tym, to z dnia na dzien - tu i tam sie cos kupi, troszke sie sprzeda (ale zawsze mniej niz sie kupilo). BTW kupilem juz werk 2416 z wahnikiem, tak, ze moj poljocik stanie sie z czasem automatem.
Schudnac musze poza tym...
Schudnac musze poza tym...
:
To ostatnie to i mnie by się przydało, pojawił mi się niechciany "przyjaciel" i trzeba będzie się go pozbyć
:
Ehh jakie zbieżne cele widzę u was jak i u mnie. Schudnąć. Kilka kilo bo będzie łatwiej z wszystkim. Choć w sumie przy 2 metrach nie widać aż tak bardzo
Co do życzeń zegarkowych, to coś kupię w tym roku lepszego/a raczej droższego bo sobie obiecałem już w tamtym roku. Tylko właśnie... remonty, domy stajnie konie ... Najpierw boksy dla koni, później kawałek wylewki przed starą stajnią tak ze 120m2, a dalej koń, ostatni już ze swoich bo więcej nie opanujemy. No i w końcu chałupą się trzeba zając... U Teściów miło ale już minęło półtora roku(albo ponad dwa, nie chce mi się liczyć) i trzeba iść na swoje... tylko za co:) A starą chałupę trzeba całą odkuć, uszczelnić fundament, sprawdzić kominy wymienić piec... zresztą co tu pisać tak naprawdę są tylko ściany...
Co do życzeń zegarkowych, to coś kupię w tym roku lepszego/a raczej droższego bo sobie obiecałem już w tamtym roku. Tylko właśnie... remonty, domy stajnie konie ... Najpierw boksy dla koni, później kawałek wylewki przed starą stajnią tak ze 120m2, a dalej koń, ostatni już ze swoich bo więcej nie opanujemy. No i w końcu chałupą się trzeba zając... U Teściów miło ale już minęło półtora roku(albo ponad dwa, nie chce mi się liczyć) i trzeba iść na swoje... tylko za co:) A starą chałupę trzeba całą odkuć, uszczelnić fundament, sprawdzić kominy wymienić piec... zresztą co tu pisać tak naprawdę są tylko ściany...
:
Rowniez i ja mam stanowcze postanowienie...zero zakupow tanich zegarkow!
Zbieram kasiore i kupuje jeden ale konkretny zegarek (jako ze ma byc moim glownym zegarkiem).
Pozniej juz zbieranie na kolejny...konkretny zegarek...czyli jednym slowem zakupy ale bardzo przemyslane : ]
Zbieram kasiore i kupuje jeden ale konkretny zegarek (jako ze ma byc moim glownym zegarkiem).
Pozniej juz zbieranie na kolejny...konkretny zegarek...czyli jednym slowem zakupy ale bardzo przemyslane : ]
"Muzyka – po milczeniu – najlepiej wyraża to co niewyobrażalne" Aldous Huxley (1894 - 1963)
:
...no to nick - trza się widzę wziąć do roboty. Niezłe wyzwanie niezegarkowe Cię czeka.
...co do moich planów na ten rok - nic nadzwyczajnego. Mam zamiar zakupić jeden nowy zegarek, cztery używane i zrobić jednego moda
...co do moich planów na ten rok - nic nadzwyczajnego. Mam zamiar zakupić jeden nowy zegarek, cztery używane i zrobić jednego moda
:
Odpowiedz do tematu
Najlepsze jest to że wszystko kończy się na kasie... jak zwykle. A kredyt dla rolnika co ma 5-8 hektarów łąk i konie to utopia Cóż zrobić znów trzeba będzie się boiska przerzucić na ten rok i działać