Adriatica Legend Pilot
Odpowiedz do tematu

:
TowRoupas napisał/a:
z 60 sekund nie ma tego problemu a i na pasku wygląda znacznie lepiej niż na tej branzie :)

Zdecydowanie lepiej :)

:
Hmm...no i zastanawiam się czy robić trzecie podejście. Podobno do trzech razy sztuka. Tylko ten pasek nie bardzo mi się widzi...Ale jakby mu dokupić pilotkę Redy to byłby całkiem fajny...
Co ciekawe ta wersja z białą tarczą też ma wadę. W jednym miejscu, przy brzegu szkiełka widać kropelki oleju.
Coś niechlujnie te swiss kłality zaczynają robić... :cry: Toż to w żadnym moim chińczyku takie wtopy się nie zdarzyły.

Pozdrawiam,
Bartek
:
ja mam uzywke jakas i zadnego oleju nie ma. Jestes pewien, ze to oliwa? ten pierscien potrzebuje az smarowania? :shock:

a co do paska - zgadzam sie, wyglada lepiej, ale poki goraco nosze na zelazie

beceen | ***** ***
:
Tak to wygląda, to są takie tłuste ślady, które na czarnej powierzchni widać tylko pod pewnym kątem lub pod słońce. Z kolei na zdjęciu białej, które mi wysłał sprzedawca widać ewidentnie kropelki jakiejś cieczy. Więc stawiałbym na coś oliwopodobnego...

EDIT:
Kurcze zaczyna mi jeszcze chodzic po głowie, czy aby nie dogadać się ze sprzedawcą i zamiast cofać transakcję nie skusić się na tego pilota:

http://allegro.pl/stylowa...2483912399.html

Nie ma tego obrotowego pierścienia, rozmiar ten sam, WR10ATM, i całkiem ciekawa faktura tarczy...

Ostatnio zmieniony przez Bartek 2012-07-13, 19:29, w całości zmieniany 2 razy
Pozdrawiam,
Bartek
:
mi ten się bardziej podoba

Cichy
[Usunięty]
:
Fajny zegarek. Wiem bo mam.

Właśnie te 2 koronki i długie, cienkie uszy nadają uroku tej Adriatice.

:
Biorę jednak ten drugi model :mrgreen: Nie będę sprawdzał czy rzeczywiście "do trzech razy sztuka".

[ Dodano: 2012-07-18, 19:47 ]
Kilka fotek egzemplarza, na który wymieniłem "dwukoronkowca" :mrgreen:

I na koniec małe świeconko :twisted:

Pozdrawiam,
Bartek
Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum