Adriatica Legend Pilot
Odpowiedz do tematu

: Adriatica Legend Pilot

Pozdrawiam,
Bartek
:
Oj kusi mnie ta pilotka, oj kusi. Podaj wymiary proszę i ile to ma w uszach

Co mnie nie zabije, to mnie dopiero wk...i.
:
Ok 41 mm bez koronek, 20 mm w uszach. Bardzo fajny zegarek, jedyny minus to (nawet w tym wymienionym egzemplarzu) jakieś takie lekkie mazy widoczne pod pewnym kątem na ringu wewnętrznym. Myślę, że jest to pewnie związane ze smarowaniem mechanizmu, który nim obraca...

Pozdrawiam,
Bartek
:
no fajny, mnie najbardziej bawi ta sztywna bransoleta :mrgreen:

beceen | ***** ***
:
Fajny, fajny, ale niestety wraca do sprzedawcy. Umazanego pierścienia wokół tarczy nie jestem w stanie znieść :evil:

Pozdrawiam,
Bartek
:
Fajny, ale mały... no i po tych Waszych perypetiach z jakością, raczej go nie kliknę :evil:

:
A mój jest czyściutki.... :mrgreen:

Kuba
:
Siakiś takiś bez wyrazu mi się widzi :???:
Może lepiej by się prezentował na pasku.

:
bartek.siwiec napisał/a:
Fajny, fajny, ale niestety wraca do sprzedawcy. Umazanego pierścienia wokół tarczy nie jestem w stanie znieść :evil:

To musiałeś mieć akurat pecha, żeby trafić na taki egzemplarz, inni kumotrzy co mają ten zegar nie mają takich kłopotów.

:
wahin napisał/a:
Siakiś takiś bez wyrazu mi się widzi :???:
Może lepiej by się prezentował na pasku.

Na pasku pokazywane było, bodajże quub zdjęcia wrzucał. IMO na pasku ten zegarek dopiero klasy nabiera.

:
Remik napisał/a:

Na pasku pokazywane było, bodajże quub zdjęcia wrzucał. IMO na pasku ten zegarek dopiero klasy nabiera.

Miałem półroczną przerwę, więc mogło mi umknąć ;)

:
Na bransolecie bardzo smacznie wygląda :twisted:

:
Ciekawa sprwawa...nie wiem, może tylko ten Sprzedawca dostał jakąś wadliwą partię. Na szczęście stanął na wysokości zadania i nie robi żadnych problemów. Zegarek bardzo mi się podoba i mam niezłego dylemata w sumie.
Po 1. mógłbym wziąć kasę, którą mi odda i spróbować kupić u innego sprzedawcy (tam, gdzie kupowali Ci, co nie mieli żadnych wad)

Po 2. zauważyłem, że tam gdzie kupowałem pojawiła się jeszcze wersja z białą tarczą, która nie wiem, czy nie wygląda jeszcze fajniej. Wysłałem już zapytanie, jak wygląda sprawa upaćkanych ringów w tym modelu.

Pozdrawiam,
Bartek
:
z 60 sekund nie ma tego problemu a i na pasku wygląda znacznie lepiej niż na tej branzie :)
Moje zdjęcia dla potomności:

Biała tarcza FUUUUUUUUUUU :P

Ostatnio zmieniony przez TowRoupas 2012-07-13, 16:32, w całości zmieniany 1 raz
Marcin

-----------------------------------------------------------
G. Gerlach - polskie zegarki
Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum