Beijing BeiHai
Odpowiedz do tematu

:
Tu ci też napiszę że fajny, a co mi tam, graty

Nie oceniaj człowieka po tym gdzie pije, ale ile może wypić! :))
:
ALAMO napisał/a:
Idę się zamknąć w sobie ...
Graty!

Nie zamykaj się tylko myśl żeby zrobić jakiś zegarek na tym kozackim werku! :D

_
work in progress
:
machlo, A ile to to w ogóle kosztuje?

:
Santino, pińcet papiera :cry:

"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
Całkowite koszty?
To nie ma tragedii!

:
500 dolków to jest cena samego zegarka na stronie, już nie dopytywałem machlo o pozostałe koszty, bo aktualnie poza zasięgiem.

"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
Piękny ci on szczerze gratuluje,a te" plecy" cudo.

:
Szkoda jedynie, że taki mały...

Dziewczyny lubią brąz zapraszają :twisted:
:
machlo, - genialny jest! :shock: Oj, może spokojnie mewkę zastąpić w moim pudełeczku i... chyba taki plan zrobię. Cudo! FOK JU!

:
Świetny :evil:

:
Wyczytane na francuskiej stronie:
- tarcza jest wykonana ze srebra i pokryta jakimś proszkiem
- wskazówki są pokryte platyną

Własna obserwacja - paski na mechanizmie bynajmniej nie są naklejane, ani to kalkomania, ani nie wytwór zautomatyzowanej maszyny, bo w moim egzemplarzu w jednym miejscu omsknęła się ręka dla majstra i krzywo wyszło. ;) Zastanawiam się, czy nie zareklamować, ale z drugiej strony mam unikat. :mrgreen:

:
machlo, co będziesz niedoróbę w domu trzymał, wyślij mnie. Adres na PW? :twisted: :mrgreen:

:
Aaa, zamiast "18 Jewels SB18" można zamówić w fabryce własny napis. Pewnie dałoby się dogadać ze sprzedawcą z good-stuffs.com. :)

:
A jak montowałem ekipę na wjazd na chate machlo to chętnych nie było :cry:
Jak ja go nienawidzę.

Ostatnio zmieniony przez Ratler Wściekły I 2012-07-10, 13:12, w całości zmieniany 1 raz
Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
machlo, świetny jest. Gratuluję i niech służy bezproblemowo.

Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum