Odpowiedz do tematu
:
jest w nim jeszcze jedna fajna rzecz- solidny "wklęsły" bezel - czyli wreszcie nie muszę bać się że o coś porysuję albo uszkodzę szkiełko (ostatnio odchorowałem invictę pro diver - otarcie o dno basenu i .... pęknięte szkło, rysa na bezelu )
:
adamstepien007, a jak ten Croton wygląda pod względem jakości? Bo ze zdjęć wnioskuję, że niczego sobie...
Pozdrawiam,
Bartek
Bartek
:
Wygląda doskonale - jedna jedyna rzecz mi trochę nie pasi - koperta jest strasznie wypolerowana. Fajniej by było gdyby połączyli wykończenie "szczotkowane" z polerką jak jest to w bransolecie.Bransoleta jest fantastyczna
:
Skoro jednoznacznie uznalismy, ze to nie podroba ( w koncu napisane Croton, a nie Seiko) to czemu zostalo to wywalone do podroby?
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
Michał G., Dział się nazywa "Uwaga podróba?"
Na końcu jest "?"
Czyli tu są pytania o oryginalność
Na końcu jest "?"
Czyli tu są pytania o oryginalność
:
bartek.siwiec, oglądałem Crotona, którego ma Rudolf (model: ananasek ). To bardzo porządnie wykonany zegarek.
:
Ostatnio zmieniony przez adamstepien007 2012-06-19, 13:08, w całości zmieniany 1 raz
Potraktowano tu "podróbę" jako pojęcie szersze - nie tylko "udawanie" czegoś czym się nie jest i epatowanie czyimś logo - ale także zerżnięcie wzoru i podanie go jako własny - i ten oto wątek tropiliśmy
Co do jakości - oglądam mojego Crotona z każdej strony no i mucha nie siada Przy tej cenie (65$) rewelka. Oczywiście dało by się to i owo zrobić lepiej (np. bezel mam fajniejszy nawet w Casio Duro za 150 PLN - jest tam łączenie kilku materiałów - a tu - płasko, a wzorki namalowane)
Co do jakości - oglądam mojego Crotona z każdej strony no i mucha nie siada Przy tej cenie (65$) rewelka. Oczywiście dało by się to i owo zrobić lepiej (np. bezel mam fajniejszy nawet w Casio Duro za 150 PLN - jest tam łączenie kilku materiałów - a tu - płasko, a wzorki namalowane)
Ostatnio zmieniony przez adamstepien007 2012-06-19, 13:08, w całości zmieniany 1 raz
:
Santino, tak, wiem, natomiast tutaj trafiaja zegarki gdzie ktos ma watpliwosc o jego oryginalnosc, Croton to Croton wiec bardziej pasuje do "wszystkie inne chinczyki", bo w przeciwnym wypadku moglbys tu wrzucic watek o TAO gdzie caly czas sa poruszane tematy co tym razem on udaje.
Ale to jedynie moja skromna, subiektywna opinia.
Ale to jedynie moja skromna, subiektywna opinia.
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
Michał G., się Osoba drażliwa i czepliwa jednocześnie zrobiła...
:
Bo nie wszedł do kierownictwa, a zasługi w trzepaniu postów ma
Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
Wybacz.
:
Możesz melepecić dalej, temat trafił do "Krajów pozostałych" .. Lobbuj, lobbuj, wreszcie trafi do "Chińczyków"
Ot, upał ..
Michał G. napisał/a: |
wiec bardziej pasuje do "wszystkie inne chinczyki" |
Możesz melepecić dalej, temat trafił do "Krajów pozostałych" .. Lobbuj, lobbuj, wreszcie trafi do "Chińczyków"
Santino napisał/a: |
Michał G., się Osoba drażliwa i czepliwa jednocześnie zrobiła... |
Ot, upał ..
:
Mnie tam bycie w kierownictwie nie interesuje, trza znac swoje miejsce w szeregu.
ciniol napisał/a: |
Bo nie wszedł do kierownictwa, a zasługi w trzepaniu postów ma |
Mnie tam bycie w kierownictwie nie interesuje, trza znac swoje miejsce w szeregu.
:
Tylko się nie rozpędzajcie
W sumie, to nie wiem, czy ten Croton, to ładniejszy od pierwowzoru nie jest...?
W sumie, to nie wiem, czy ten Croton, to ładniejszy od pierwowzoru nie jest...?
:
Odpowiedz do tematu
Mi sie bardziej podoba Croton, ale ja sie nie znam.