Zanabyłem sobie ostatnio za śmieszne pieniążki Crotona Aquamatic, który urzekł mnie wodoszczelnością na poziomie 30 ATM, zakręcaną koronką, zieloną "murawą" jak na stadionie narodowym no i przede wszystkim ... swym oryginalnym kształtem. Do czasu ..... bo zobaczyłem Seiko SKA 383
Croton jest prawie że kropka w kropkę zerżnięty
I co - jest kicha czy można śmiało nosić ?
Na zielonym: mój
Na niebieskim: Seiko (fotki pożyczone z forum Zegarkiklub.pl)
Odpowiedz do tematu
:
no tak... bardziej niewyraźnych i udziwnionych zdjęć się zrobić nie dało?
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
adamstepien007, Przeczytaj sobie nasz regulamin - kwestię podróbek reguluje bardzo jasno.
Cyt.:
"2) Forum jednoznacznie potępia podróbki. Przez podróbki rozumiemy produkt, który został nielegalnie oznaczony zarejestrowanym przez inną firmę znakiem towarowym."
Cyt.:
"2) Forum jednoznacznie potępia podróbki. Przez podróbki rozumiemy produkt, który został nielegalnie oznaczony zarejestrowanym przez inną firmę znakiem towarowym."
:
Michał G., Zdjęcia nie są złe - tylko trzeba je kliknąć
adamstepien007, Spróbuj może przejrzeć dział "na początek"
adamstepien007, Spróbuj może przejrzeć dział "na początek"
:
indeksy inne, wskazowki tez.
Mocno inspirowany, ale nie udaje seiko, wiec podroba nie jest. Homarem juz tak.
Musisz sam sobie odpowiedziec na pytanie, czy to Ci przeszkadza, czy nie.
Mocno inspirowany, ale nie udaje seiko, wiec podroba nie jest. Homarem juz tak.
Musisz sam sobie odpowiedziec na pytanie, czy to Ci przeszkadza, czy nie.
beceen | ***** ***
:
Moim zdaniem nie zaszło tu zbytnie zapożyczenie , ja bym tego nawet nie nazwał do końca homarem , bo widzę tu elementy z różnych wzorów złożone w jeden zegarek .
:
Mi się ten Croton podoba, sam nawet się nad nim zastanawiałem (może nawet nad tą samą okazją) i nie uważam żeby przesadnie z czegoś czerpał.
"Sracz był oddalony od wyra, szło się w deszczu. Gówniane to były czasy."
Jan Oborniak
Jan Oborniak
:
Dajcie numer tego Crotona.
:
Jaki to model crotona?
:
Ostatnio zmieniony przez Borewicz 2012-06-19, 11:13, w całości zmieniany 1 raz
Ostatnio zmieniony przez Borewicz 2012-06-19, 11:13, w całości zmieniany 1 raz
"Sracz był oddalony od wyra, szło się w deszczu. Gówniane to były czasy."
Jan Oborniak
Jan Oborniak
:
Na ebayu sprzedawca ma opcję - złóż ofertę. Nominalnie jest on za 100$ - zaproponowałem 65$ i poszło
ps - świetnie wygląda i fajnie się nosi
ps - świetnie wygląda i fajnie się nosi
:
Rzuciłbyś linkę do tego zegara Moim zdaniem jest bardzo fajny Innymi słowy: kutfa, podobuje mnie się!!!
Pozdrawiam,
Bartek
Bartek
:
No i to jest najważniejsze.
Były podobne tematy z Tao. Sam miałem "prawie" TH LS'a
BTW, mnie się średnio widzi, może to przez kolor, jakoś tak... Ale ja tradycjonalista jestem chyba.
adamstepien007 napisał/a: |
ps - świetnie wygląda i fajnie się nosi |
No i to jest najważniejsze.
Były podobne tematy z Tao. Sam miałem "prawie" TH LS'a
BTW, mnie się średnio widzi, może to przez kolor, jakoś tak... Ale ja tradycjonalista jestem chyba.
FORZA Robert!
RK WRT
RK WRT
:
Oto link
Negocjujcie cenę
http://www.ebay.pl/itm/29...984.m1423.l2649
A co do koloru - bałem się go na początku - ale ciągnął mnie jak ćmę ogień - teraz nie żałuję - nikt takiego nie ma ulicy No i fantastycznie się komponuje do ciuchów "ala militare" - ożywia całość
Negocjujcie cenę
http://www.ebay.pl/itm/29...984.m1423.l2649
A co do koloru - bałem się go na początku - ale ciągnął mnie jak ćmę ogień - teraz nie żałuję - nikt takiego nie ma ulicy No i fantastycznie się komponuje do ciuchów "ala militare" - ożywia całość
:
Odpowiedz do tematu
Kurcze, fajny ten Croton
Co mnie nie zabije, to mnie dopiero wk...i.