Chronotac GMT PanAm
Odpowiedz do tematu

:
tessio napisał/a:
Ja przez maskowanie w photoshopie. Pewnie można jakoś inaczej, ale w programach graficznych jestem cienki jak polsilver, dlatego biorę się za naukę, bo można zdecydowanie podciągnąć jakość zdjęcia usuwając choćby taką pierdołę z tarczy (robiąc zdjęcia w domu staram się jednak, żeby nic mi się nie odbiło już przed zrobieniem zdjęcia, ale nieraz jest taki kąt, że ciężko to uzyskać.).

Kiedys to sie robilo poprzez filtr polaryzujacy na obiektywie,a nie w zadnym fotoszopie :mrgreen:

"Let's plot log against log. It's a physicist's favourite plot, since everything looks straight... "
:
Podobają mi się te zdjęcia :)

:
Jak dla mnie fotki "niezazbytnio" :wink:
Ale zegareczek całkiem,całkiem.
Pzdr.

Czas nie pieniądz, zawsze jest.
:
Po takich fotach ten zegarek coraz bardziej do mnie mówi...

"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
Fotki artystyczne jak stenka! Normalnie nie widać różnicy :wink: Do mnie też gada, tylko z portfelem się nie może dogadać :cry:

:
Słoniu, jak sprzedasz mi pewną kosteczkę, to pewnie na Chronoteca starczy. :mrgreen:

"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
Michał G., - dalej Ci się seikaczyk podoba? :grin:

:
A do mnie nic :neutral: aaaa nic nie gada.

Ostatnio zmieniony przez Remik 2012-06-15, 20:29, w całości zmieniany 1 raz
Co mnie nie zabije, to mnie dopiero wk...i.
:
Słoniu napisał/a:
Michał G., - dalej Ci się seikaczyk podoba? :grin:

Napisałem to pół-serio, podoba mi się, ale jednak chyba już aż tak do mnie nie mówi. Gdyby był z automatycznym werkiem i bez chrono to pewnie miłość nadal by trwała. :twisted:

Ostatnio zmieniony przez Michał 2012-06-15, 20:35, w całości zmieniany 1 raz
:
Bardzo fajne fotki, pogratulował.

:
Dzięki panowie za słowa krytyki w temacie fotek, natomisat o zegarku złego słowa nie dam powiedzieć... :smile:

Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum