Chronotac GMT PanAm
Odpowiedz do tematu

: Chronotac GMT PanAm
Witam wszystkich,

Od kilku tygodni jestem szczęsliwym posiadaczem Chronotaca GMT w wersji PEPSI :grin: . Od chwili otrzymania, zegarek praktycznie nie opuszcza mojego nadgarstka :smile:
Ostatnio odwiedziłem dobrego kolegę, który zajmuje się fotografią no i troszkę pobawiliśmy się z tym zegareczkiem. Oto niewielka próbka tego co wyszło:

Wkrótce postaram się wrzucić coś więcej...

PS. Wielkie dzięki dla Wojtka za czas jaki nam poświęcił. :wink: Acha, jeżeli ktoś poszukuje dobrego fotografa na różne okazje to oczywiście mogę dać namiary... :wink:

:
Bardzo fajne te fotki. :grin: Zegarek też może się podobać. :wink:

Kuba
:
Jak ja bym chciał takie fotki umieć.... :roll:
Zupełnie inaczej zegar wygląda :)

:
Własnie własnie fotki bardzo zacne ---graty :mrgreen:

:
fajneeeeee foty.

:
Dzięki kumotrzy za dobre słowo :smile: W przyszłym tygodniu postaram się wrzucić więcej :wink:
Fotki świetne, ale zegarek też niczego sobie. Moim zdaniem świetnie wyszedł na tym logo PanAm...

:
Zegarek fajny, ale zdjęcie, no takie se :razz:

FOTOGRAFIA ŚLUBNA
:
Zegarek naprawdę fajny, ale zdjęcia no, ten... takie se. Za dużo taniego efekciarstwa w postaci tych blików ;) Ale pierwszy fotomontaż wyszedł fajnie :)

:
To tylko niewielka próbka zabawy z photoshopem. Za niedługo postaram się wrzucić zdjęcia w realu, bez obróbki...

:
Ostatnie bardzo fajne, choć usunąłbym odbitą rękę i kartkę (i jeszcze na dwóch zdjęciach).

Chciałem pokazać o co mi chodzi, mam nadzieję, że autor się nie pogniewa.

:
Jasne, dobra uwaga tessio

:
tessio, a jak to zrobiłeś?

:
Ja przez maskowanie w photoshopie. Pewnie można jakoś inaczej, ale w programach graficznych jestem cienki jak polsilver, dlatego biorę się za naukę, bo można zdecydowanie podciągnąć jakość zdjęcia usuwając choćby taką pierdołę z tarczy (robiąc zdjęcia w domu staram się jednak, żeby nic mi się nie odbiło już przed zrobieniem zdjęcia, ale nieraz jest taki kąt, że ciężko to uzyskać.).

Ostatnio zmieniony przez tessio 2012-06-15, 13:14, w całości zmieniany 1 raz
:
tessio napisał/a:
Ja przez maskowanie w photoshopie

Cienki to ja jestem, bo nawet nie wiem, o czym Ty do mnie rozmawiasz... :-(

:
PW :wink:

Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum