Odpowiedz do tematu
: Tuńczyk z pomarańczą w tle
:
Specyficzna konstrukcja tego dunczyka ale mi sie podoba .Niestety .
:
Kozacki "Tuńczyk", Orient zresztą też. Gratulacje!
Time is meaningless, and yet it is all that exists.
:
Świetny zegar "bez dwóch zdań"
Szczerze Gratuluję machlo
Szczerze Gratuluję machlo
Czas nie pieniądz, zawsze jest.
:
Tuńczyk przekocur
:
Ma coś w sobie... na szczęscie nie natyle, abym już miał kupować, bo budżet ostatnio zrujnowany
World Wide Watches
:
Machlo o ile się nie mylę to masz źle ustawiony dzień tygodnia, 9 była sobota a masz ustawiony piątek
:
Nosiłbym oba dwa!
:
Morion, racja, bo teraz dzień tygodnia nie jest na czerwono.
:
No na zdjęciach wygląda całkiem, całkiem. Jak pisałem w innym wątku, dla mnie jest to zegarek, który budzi skrajne emocje.
Zastanawiające jest np. to, że bardzo dużo ich jest na zagranicznych bazarkach. Zastanawiam się, czy to nie dlatego, że się po prostu nie przyjmują.....
Generalnie graty, bo z pewnością rzuca się w oczy i budzi zainteresowanie
Zastanawiające jest np. to, że bardzo dużo ich jest na zagranicznych bazarkach. Zastanawiam się, czy to nie dlatego, że się po prostu nie przyjmują.....
Generalnie graty, bo z pewnością rzuca się w oczy i budzi zainteresowanie
:
Karolewskiej, dużo jest na bazarkach, bo to jest dość mocno popularny model na zagramanicznych forach. Jak się patrzy na wątki nadgarstkowe na WUS w podforach o diverach i Seiko&Citizen, to praktycznie codziennie co najmniej jeden się pojawia. SBDX001 jest właściwie równie popularny tam. Dlatego przy takiej liczbie posiadaczy, to nie takie dziwne, że często trafiają też na bazarek.
:
Klasa tuńczyk! Z pomarańczką świetnie się sparował
:
Odpowiedz do tematu
Super foty
A seikacz to moje marzenie....ech
A seikacz to moje marzenie....ech