Odpowiedz do tematu
:
Faktycznie,coś jakby skóra węża,a koperta stalowa?
Ten, który z demonami walczy, winien uważać, by samemu nie stać się jednym z nich. Kiedy spoglądasz w otchłań ona również patrzy na ciebie.
:
Nie, chrom, niestety. A szkoda, bo to śliczny vintage . Do tego na ciut rzadszym cal.55. I prachotesne - jak potrzeba A akurat ta skrytykowana przez alamo fotka mnie podoba się najbardziej - pięknie wyeksponowana faktura tarczy w ieco krzywym zwierciadle
Ну, погоди!
:
Zdjęcia mnie powaliły. Cudaczne ale dla mnie extra.
Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
Ostatnio zmieniony przez pmwas 2012-05-19, 17:48, w całości zmieniany 4 razy
Przy okazji zrobiłem sobie jeszcze 4 nie-czeskie. To całkiem fajna zabawa, musze powiedzieć
Ten Longines mi się najbardziej podoba - "oszczędnie" i ciekawie, a kształty wyszły IMO śliczne
i moja "reklamówka"
A na koniec wlecimy w tunel czasoprzestrzenny
Uploaded with ImageShack.us
Ten Longines mi się najbardziej podoba - "oszczędnie" i ciekawie, a kształty wyszły IMO śliczne
i moja "reklamówka"
A na koniec wlecimy w tunel czasoprzestrzenny
Uploaded with ImageShack.us
Ostatnio zmieniony przez pmwas 2012-05-19, 17:48, w całości zmieniany 4 razy
Ну, погоди!
:
Waść mógłbyś w cukierni torty przystrajać
:
Ewentualnie u Strojnego ostatnia fota miazga, zrobiłem tak
Spam napisał/a: |
Waść mógłbyś w cukierni torty przystrajać |
Ewentualnie u Strojnego ostatnia fota miazga, zrobiłem tak
Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
Odpowiedz do tematu
Myślicie że w duecie z Enim bym zrobił karierę w Krakowie??? Hmm... w sumie mam blisko
Ну, погоди!