Pulsar PJN305
Odpowiedz do tematu

: Pulsar PJN305
Kilka fotek w przerwie pracy na ćwiczaku u południowych sąsiadów. Ulubiony zegar żony :D . Koperta zabija :) . To przez Chomiorogozillę.

:
piękny zegar i imo świetnie konweniuje z tym pachem

"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
Zgadza się, ładnie dobrany zestaw z tym paskiem. I świetnie dobrane miejsce do zrobienia zdjęć :-)

:
irek1981, tak teraz myślę... to nie jest to piaskowe zulu co do Seiko miało być? czy to pulsarowe nato, które jest w standardzie?

"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
fajne zdjecia, swietny zegar i caly zestaw z tym paskiem. Kupilbym, tylko nie wiem po co w zasadzie :wink:

s

:
Też mi się w takim zestawieniu Pulsarek podoba!

Blaz
[Usunięty]
:
Chciałem go kupić ze względu na te 100m.

:
Michał G. napisał/a:
irek1981, tak teraz myślę... to nie jest to piaskowe zulu co do Seiko miało być? czy to pulsarowe nato, które jest w standardzie?

Nie, to jest pasek, który był z zegarkiem - znaczy standardowy. On mi podsunął właśnie pomysł na te piaskowe pachy.

@Strix
To przyjemny zegarek jest. Koperta jest wykonana na bardzo dobrym poziomie - nie ma się czego czepić. Tarcza i wskazówki też ok. Jedyne co to słaba luma i to że sekunda nie trafia w pełne. Niektórym może rozmiar przeszkadzać - 38mm.

Ostatnio zmieniony przez irek1981 2012-04-23, 08:41, w całości zmieniany 1 raz
:
Dobre zestawienie tego Pulsara z paskiem, wygląda bardzo ciekawie.

:
całkiem sympatyczny sikorek, gratuluję nabytku :)

Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum