Odpowiedz do tematu
:
Tak ten świat jest obecnie skonstruowany, że znakomita większość marek to po prostu wydmuszki nie mające nic wspólnego z właściwą ich historią.
:
Wiem, ale akurat o Astonie nie czytalem. Szkoda tylko, ze cene zawsze podbija historia, a nie obecna faktyczna wartosc
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
Ostatnio zmieniony przez Blaz 2012-04-20, 11:16, w całości zmieniany 1 raz
Rolls-Royce był własnością Volkswagena, a potem BMW. Bugatti - Volkswagena. Lamborghini - Audi. Lotus - malezyjskiego Protona. Ferrari i Maserati - FIATa. Jaguar - indyjskiego Tata.
Ostatnio zmieniony przez Blaz 2012-04-20, 11:16, w całości zmieniany 1 raz
:
No to nie wiedzialem o Jaguarze i Astonie, a Audi nie jest chinczykow?
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
Land Rover też
Blaz napisał/a: |
Jaguar - indyjskiego Tata. |
Land Rover też
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
I pewnie jeszcze kilka innych znanych marek jest własnością kogoś innego niż się spodziewamy.
Omega swoją obecną pozycję, promowanie via James Bond, zawdzięcza właściwie przypadkowi. Sam Hayek kiedyś przyznał, że na kłalitę zamierzał wypozycjonować Certinę i nie umiał podać racjonalnego argumentu dlaczego wtedy się zdecydował na Omegę.
Omega swoją obecną pozycję, promowanie via James Bond, zawdzięcza właściwie przypadkowi. Sam Hayek kiedyś przyznał, że na kłalitę zamierzał wypozycjonować Certinę i nie umiał podać racjonalnego argumentu dlaczego wtedy się zdecydował na Omegę.
:
Do Cytrynek akurat mam slabosc, a zwlaszcza ta limitka Ole Bjorndalen, tyle ze troche duzo za bakteryjke
:
Adam Davies: Well, I'll fight for you. But I can't lie, it's not going to be easy to get you back into the game.
Drama: Back in the game? ... I AM the fucking game, pal.
Drama: Back in the game? ... I AM the fucking game, pal.
:
Świetna druga fotka! Zawsze mi sie podobała ta Omega. Obecna wersja zmieniała się zdecyowanie na plus.
Kuba
:
Krisp1, piękny zegarek!
Ну, погоди!
:
Zegarek świetny. Ceramiczny bezel zdecydowanie na plus, już nie wspomnę o użytkowaniu. Będzie jak nowy przez wiele wiele lat
Szczerze zazdroszczę
Szczerze zazdroszczę
:
ehh wiele bym dał by umieć tak focić a jeszcze więcej za taką omegę
:
Odpowiedz do tematu
Ja nie muszę robić takich zdjęć, wolę Omegę.