Odpowiedz do tematu
: Alpha GMT Master
Foch und Ch.
:
spadaj.
Słoniu napisał/a: |
Przez takie fotki aż się swojej alphy nie mogę doczekać |
spadaj.
:
Piękne foty
Ja tak patrzę na te wasze zegarki nieco z boku - sam naręcznego nie używam - i widzę jak to się świat zmienia. A chodzi mi konkretnie o wskazówki - one mi się kojarzą z nurtem dzieci kwiatów. człowiek siedzi tylko w tych kieszonkach i się najnormalniej w świecie uwstecznia albo co najmniej archaicznieje
[ Dodano: 2012-04-08, 21:40 ]
A jeżeli chodzi o dizajn z punktu widzenia MUA lamera to 9/10
Ja tak patrzę na te wasze zegarki nieco z boku - sam naręcznego nie używam - i widzę jak to się świat zmienia. A chodzi mi konkretnie o wskazówki - one mi się kojarzą z nurtem dzieci kwiatów. człowiek siedzi tylko w tych kieszonkach i się najnormalniej w świecie uwstecznia albo co najmniej archaicznieje
[ Dodano: 2012-04-08, 21:40 ]
A jeżeli chodzi o dizajn z punktu widzenia MUA lamera to 9/10
:
Fajny zegareczek. No ale ja nie jestem obiektywny bo mi się wszystko co podobne od Rolmopsa podobuje
:
super zegar - wiem, bo mam na nato wyglada klasycznie. To byla moja pierwsza alfa i musze powiedziec, ze jakoscia jestem mile zaskoczony
beceen | ***** ***
:
Jest świetna, to fakt. Bardzo mi przypadła do gustu i wypadła z kolekcji tylko dlatego, że poczyniłem inny zakup, który należało sfinansować. Wykonanie bez zarzutu, świetny mechanizm, "basenowa" wodoszczelność. To najlepszy Bolex jakiego miałem.
Foch und Ch.
:
A teraz będzie cieszyć me oczy...
Pozdrawiam,
Bartek
Bartek
:
I gratulacje, bo ładny sikor
bartek.siwiec napisał/a: |
A teraz będzie cieszyć me oczy... |
I gratulacje, bo ładny sikor
Nie wiem, nie znam się, zarobiony jestem...
:
Jutro pewnie dojdzie, to się obfoci (chociaż takich fotek jak Kubama to ja raczej nie zrobię ).
Pozdrawiam,
Bartek
Bartek
:
Odpowiedz do tematu
Fajny zegar, dobrze, że z pełnym deklem. Co tam tyka w środku?