Nie wiem, gdzie - więc skarżę się tutaj:
Od paru dni muszę się logować przy każdym nowym (tego dnia) wejściu.
A ponadto nie widzę informacji, kto jest w danym momencie na forum.
Co mam zrobić, żeby znowu było OK?
Odpowiedz do tematu
: Z braku podforum technicznego... ;)
:
czekać wszyscy mamy ten sam problem
:
No - to kamień z serca!...
Arek napisał: |
czekać wszyscy mamy ten sam problem |
:
Zmień nazwę postaw na Książkę skarg i zażaleń
:
Kumłotr A. ...ski się bał że dostał karę administracyjną za niskie zaangażowanie i gadatliwość
:
Z braku podforum technicznego potraktujmy "A może by tak..." jako techniczne podforum.
Dzisiejsza wiadomość z fora.pl:
Z nieoficjalnych wiadomości można wnioskować, że to jest bardzo potężna awaria i dotycząca nie tylko fora.pl. Pozostaje zatem uzbroić się w cierpliwość. Serwery też mają prawo do swojej świńskiej grypy.
Cytat: |
Przepraszamy za utrudnienia związane z automatycznym logowaniem na forum oraz widocznością zalogowanych użytkowników. Pracujemy nad rozwiązaniem problemu. |
:
Wypraszam sobie podglądanie moich myśli!
ALAMO napisał: |
Kumłotr A. ...ski się bał że dostał karę administracyjną za niskie zaangażowanie i gadatliwość |
: Problemy z autologowaniem - sposób
Ostatnio zmieniony przez Blaz 2011-05-14, 15:23, w całości zmieniany 3 razy
Jako że kilka osób zgłosiło problemy z autologowaniem to trochę pogrzebałem. I chyba wygrzebałem przyczynę.
Wchodzimy do swojego profilu. Jeśli mamy problem z autologowaniem to zaznaczamy NIE.
Wchodzimy do swojego profilu. Jeśli mamy problem z autologowaniem to zaznaczamy NIE.
Ostatnio zmieniony przez Blaz 2011-05-14, 15:23, w całości zmieniany 3 razy
:
Nie mam w profilu takiej zakładki.
:
Zobacz jeszcze raz. To jest trzecia tabelka od góry. Najpierw są Obowiązkowe Dane Rejestracji, potem Informacje Profilu, a następnie Preferencje. I w tych Preferencjach pierwsza opcja.
:
nie żebym się upierał
:
Blaz może poprawić ingerując jako admin nam w profilu. Mi tak zrobił działa.
FORZA Robert!
RK WRT
RK WRT
:
No to poproszę.
:
Odpowiedz do tematu
Właśnie. Przeoczyłem, że ta opcja jest dostępna tylko dla administratorów. Moja wina - uderzam się w piersi.
Tak więc jeśli ktoś ma problemy z autologowaniem, proszę tu się wpisać, a my już ręcznie w profilu tą funkcję zmienimy.
Tak więc jeśli ktoś ma problemy z autologowaniem, proszę tu się wpisać, a my już ręcznie w profilu tą funkcję zmienimy.