Rakietka po Pradziadku
Odpowiedz do tematu

: Rakietka po Pradziadku
Dziś przeszła małe SPA (wymiana szkiełka i nowy pasek), więc pomyślałem, że można ją pokazać w Towarzystwie :wink:

Pozdrawiam,
Bartek
:
Czy ty ja chromowałeś :?:

:
Nie :mrgreen: W takim stanie ją dostałem :mrgreen:

Jeszcze przy okazji muszę jej koronkę wymienić. Jakoś dziś jak byłem po szkiełko nie pomyślałem o tym...

Ostatnio zmieniony przez Bartek 2012-03-26, 10:10, w całości zmieniany 1 raz
Pozdrawiam,
Bartek
:
Świetna jest.
Wiem bo mam :P
W zasadzie to trzy mam :P

:
Ta ma u mnie dożywotkę, bo to Pamiątka :mrgreen:

Pozdrawiam,
Bartek
:
Podziękował :wink:

Pozdrawiam,
Bartek
:
Świetny model w pięknym stanie! Ekhem, winszuję - że się tak wyrażę ;)

Ostatnio zmieniony przez Bibliotek@rz 2012-03-26, 11:22, w całości zmieniany 1 raz
:
Piękna i doskonale zachowana! No i ma wartość sentymentalną, naprawdę świetna pamiątka :wink:

:
pikny zegarek panie, oj pikny :mrgreen:

"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
Dzięki :wink: Najgorsze jest to, że boję się go nosic coby go sobie nie zniszczyć :twisted:

Pozdrawiam,
Bartek
sylwek
[Usunięty]
:
bartek.siwiec, a ja nie jestem Twoim wnukiem czasami :?: :razz: :twisted:

:
sylwek, a to już by trzeba pewnie jakieś badana genetyczne przeprowadzać... :mrgreen: Ale jak będe miał jakieś dziecko to je z całą pewnością zapytam, czy nie jesteś jego (tego dziecka) synem :mrgreen: Jak potwierdzi to możesz byc pewny że się do Ciebie odezwę i byc może pod koniec mego żywota odziedziczysz Rakietkę :lol:

Pozdrawiam,
Bartek
:
Klasyka :) Z tego wszystkiego pochwalę się swoją nową Rakietą w odpowiednim temacie :razz:

Ostatnio zmieniony przez Buczo 2012-03-26, 16:30, w całości zmieniany 1 raz
:
nosić można za wyjątkim czytelniczych imprez bo wtedy o szkodę łatwo
nie trzymasz go na handel więc ci lelo że nie jest w stanie NOS, a tak spoglądając na niego zawsze przypomni ci się dziadek - zakładam że miałeś z nim dobre relacje skoro chcesz nosić zegarek po nim

praszczaj nie doczytełem że po pradziedku - raczej nie miałeś możliwości go poznać
ale i tak miły gest z twojej strony dla atenata

Ostatnio zmieniony przez Ratler Wściekły I 2012-03-26, 17:00, w całości zmieniany 1 raz
Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum